reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu na bb bo sa juz u nas od dwoch dni rodzice a dzis dojada a raczej doleca tesciowie:tak:Gracjanek jest noszony na raczkach od rana do wieczora:-):sorry:ale coz nie moge zabronic rozpieszczac wnusia:-pRodzice zakochali sie w malym i to z wzajemnoscia:tak:Dziadkowie wychodza na spacery z mlodym,a ja mam czas dla siebie dzis nawet Gracjan zostal z nimi w domu,a my z W poszlismy do solarium:-) i o dziwo malutki byl grzeczny jak aniolek;-)Jestem mile zaskoczona,ze Gracjanek tak szybko "zaufal"rodzicom,mam nadzieje,ze bedzie podobnie z tesciami:tak::tak::tak:

reklama
antar mój mąż jak to przeczytał to jest z siebie teraz dumny jak paw :p
martussa zarąbisty filmik :D swoją drogą mój mąż to właśnie taka małpa, a potem skacze jak ten na filmie i się cieszy, że żonę wystraszył!

antar myślę, że robisz super rzecz, bo będziesz dzielić się swoim doświadczeniem ze świeżo upieczonymi mamami. Życzę powodzenia na kursie :tak:

Lajfik ale sama nie możesz jeździć? Powiedz że nie...bo ja mam kumpelkę w IRL i zaczynam się o jej bezpieczeństwo obawiać :-) :-D :-D
Pewnie ,ze moge sama smigac :evil:;-)... z tym ze na autostradch i drogach szybkiego ruchu ...musze miec przy sobie kierowce , ktory ma full licence:-)
a tak to bede pomykac sobie z dziecmi :-p

: http://deser.pl/deser/1,97052,7078815,Najwrednieszy_chlopak_na_swiecie__WIDEO_.html
tego mężowi nie pokazuj;-)

Lajfik- fajnie, że możesz jeździć:-D (ludzie z drogiii!!! ;-):cool2:)
Filmik pierwsza klasa ..ale mialam tube:-)

martussa filmik bomba nawet mój Kamil oglądał ze mną i się hihrał
antar dzisiaj mi się śniło ,że u nas też był kurs i ja chodziłam razem z tobą Fajnie ,że będziesz robić to na czym się znasz z własnego doświadczenia

Wczoraj byliśmy na grzybkach :) myślałam, że wrócimy z pustym koszem i miło się zaskoczyłam. Uzbieraliśmy cały :tak::-) Właśnie na śniadanko miałam jajeczniczkę z grzybkami. Mniam! Z lasu wróciliśmy nie tylko z grzybami, ale też z kleszczami. Jeszcze się nie wbiły, tylko łazikowały. Jeden na mnie, drugi na mężu :confused2:
Niunia na czas wyprawy została z moją mamą. Ponoć nawet nie zauważyła mojej nieobecności.
Co gorsza, nawet nie ucieszyła się na mój widok :zawstydzona/y:
A zaraz siadamy do autka i jedziemy do Ustronia do znajomych, poznać miesięczną Olgę :))
Milenka ma teraz prawdziwy "wysyp" koleżanek i kolegów. :)
Miłej niedzieli życzę!

reklama
ardzesh Jurand cieszy się i piszczy jak mnie po 10 min mojej nieobecności i wyciąga rączki do mnie. Pisałaś kiedyś, że Mila się boi zwierzątek, mój terrorysta uwielbia zwierzęta, na gołębie może patrzeć 30 min, a na psy 1h. Oczywiście próbuje wyskoczyć z wózka jak patrzy na psy, na gołębie nie ma takiej reakcji już, bo się napatrzył już na nie. Dla gołębi kupujemy ryż lub jak mamy stary chleb z domu biorę, Jurand na początku był wniebowzięty, teraz tylko patrzy. Podnieca go jeszcze jak fruwają, więc jak rzucam jedzenie to raz w jeno miejsce raz w drugie, a gołębie już się nauczyły i same przelatują jak im się skończy jedzenie w jednym miejscu.

Do góry