reklama
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewelinko z okazji "nastych" ;-) urodzin spełnienia marzeń, powodzenia w zyciu, jak najmniej zakrętów, szmalu pod dostatkiem i co najważniejsze zdrówka !!!
![]()
od nas też
agi0506
Fanka BB :)
…………… ( …… ( ……( …… (
…………… () --- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — ||
………… .{*~*~*~*~*~*~*}
………@@@@@@@@@@@@@
…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
… . @@@@@@@@@@@@@@@
… .{*~*~*~* H A P P Y *~*~*~*}
…{ *~*~ * B I R T H D A Y * ~*~* }
…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
…@@@@@@@@@@@@@@@@@
……………… … )---------(
………… ____ ,-----------, ___
…… … /_________________\
zdrowia i radości
i dużo miłości
bądź zawsze uśmiechnięta
nawet w złych mometach
niech ci się spełnią wszystkie marzenia
a przede wszystkim najskrytsze pragnienia życzę ja i Miłoszek Ewelinka:-)
…………… () --- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — ||
………… .{*~*~*~*~*~*~*}
………@@@@@@@@@@@@@
…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
… . @@@@@@@@@@@@@@@
… .{*~*~*~* H A P P Y *~*~*~*}
…{ *~*~ * B I R T H D A Y * ~*~* }
…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
…@@@@@@@@@@@@@@@@@
……………… … )---------(
………… ____ ,-----------, ___
…… … /_________________\
wszystkiego najlepszego
szczęścia wyśnionego
zdrowia i radości
i dużo miłości
bądź zawsze uśmiechnięta
nawet w złych mometach
niech ci się spełnią wszystkie marzenia
a przede wszystkim najskrytsze pragnienia życzę ja i Miłoszek Ewelinka:-)
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
jeszcze raz dziękuję..takie spóźnione zyczenia są najlepsze..bo dzięki nim urodziny tak jakby trwają dłużej

mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
Ewelinko, wszystkiego co najlepsze od nas :-)
pbg
mama Zuzanki ;)
Ech... dziś sidzę w domu i "się uczę" - dziadki mają oboje 2 dni wolnego i uparli się podkraść wnuczkę. Jakoś tak mi smutno bez niej od rana... nikt się po nodze nie skrabie, nie przeszkadza... cisza spokój - czekam aż wrócą bo zwariuję 

maltanka
Fanka BB :)
Ewelinko ja też składam Ci spóźnione ale serdeczne życzonka z okazji urodzinek.
W dniu urodzin Twych kochana,
życzę szczęścia pod dostatkiem.
Aby troski i kłopoty,
odpłynęły gdzieś ukradkiem.
Słońce niech Ci zawsze świeci,
a na twarzy uśmiech gości.
I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.
W dniu urodzin Twych kochana,
życzę szczęścia pod dostatkiem.
Aby troski i kłopoty,
odpłynęły gdzieś ukradkiem.
Słońce niech Ci zawsze świeci,
a na twarzy uśmiech gości.
I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.
hooba
lutówka 2009 i 2012
hehehe skąd ja to znamEch... dziś sidzę w domu i "się uczę" - dziadki mają oboje 2 dni wolnego i uparli się podkraść wnuczkę. Jakoś tak mi smutno bez niej od rana... nikt się po nodze nie skrabie, nie przeszkadza... cisza spokój - czekam aż wrócą bo zwariuję![]()

Postrzalka
Oliwciowa maminka
Wszystkiego co najlepsze z samego serduszka!!! Sto lat sto lat sto lat!!!
Przepraszam, ale tak się pojawiałam i znikałam, ale ta cała przeprowadzka Nas rozwaliła. Ja jestem na antybiotyku z zapaleniem piersi i zapaleniem przewodu słuchowaego. Mój M załatwia sobie sprzęt do pracy więc siedzi w necie ciągle i wisi na telefonie. Do tego z Oliwią dziwne rzeczy się dzieją i nie wiemy czy to efekt przeprowadzki, mamy nadzieję że tak i ze to przejdzie bo zrobiłą się złośliwa, rzuca się, spina się, drze się. Najgorsze są te spięcia bo aż sztywnieje i strasznie mocno zaciska piąstki i nie wiemy jak sobie z tym radzić. Do tego wszystkiego gadanie babci i w pokoju miejsce tylko żeby do niego wejść i z niego wyjść. Ogólnie psychicznie masakra więc nawet nie chciało mi się siadać do komputera także nic nie wiem co pisałyście poza tym że było tego duuuuuuuużo
Przepraszam, ale tak się pojawiałam i znikałam, ale ta cała przeprowadzka Nas rozwaliła. Ja jestem na antybiotyku z zapaleniem piersi i zapaleniem przewodu słuchowaego. Mój M załatwia sobie sprzęt do pracy więc siedzi w necie ciągle i wisi na telefonie. Do tego z Oliwią dziwne rzeczy się dzieją i nie wiemy czy to efekt przeprowadzki, mamy nadzieję że tak i ze to przejdzie bo zrobiłą się złośliwa, rzuca się, spina się, drze się. Najgorsze są te spięcia bo aż sztywnieje i strasznie mocno zaciska piąstki i nie wiemy jak sobie z tym radzić. Do tego wszystkiego gadanie babci i w pokoju miejsce tylko żeby do niego wejść i z niego wyjść. Ogólnie psychicznie masakra więc nawet nie chciało mi się siadać do komputera także nic nie wiem co pisałyście poza tym że było tego duuuuuuuużo
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny nie wiem czy juz pisalyscie ale... pochwalcie sie jak bedziecie spedzac Swieta? My bedziemy w rozjazdach po rodzinie i niestety Wigilie tez spedzamy w dwoch miejscach bo u teściów i u moich dziadkow... Ciekawer jak maly to zniesie