reklama
agi0506
Fanka BB :)
[video=youtube;WeiAFBzCqIk]http://www.youtube.com/watch?v=WeiAFBzCqIk[/video] na poprawę humoru

A ja po wizycie w Elblągu u laryngologa bo popłakałam się z bólu ucha.:-( Miałam płukanie ucha pierwszy raz i mam ranę dużą przy migdale. Jakaś tam wirusówka i doszedł mi dziś 3 lek a co lepsze ucho dodatkowo będzie mnie boleć dopóki nie zniknie mi ta rana. I co gorsze nie mam leków do ucha a ono tak boli:-(

A ja po wizycie w Elblągu u laryngologa bo popłakałam się z bólu ucha.:-( Miałam płukanie ucha pierwszy raz i mam ranę dużą przy migdale. Jakaś tam wirusówka i doszedł mi dziś 3 lek a co lepsze ucho dodatkowo będzie mnie boleć dopóki nie zniknie mi ta rana. I co gorsze nie mam leków do ucha a ono tak boli:-(
hooba
lutówka 2009 i 2012
i jeszcze raz jaMiki, Megusku ode mnie również wszystkiego najlepszego. Dużo, dużo szcześcia i zdrówka Kochane:-)
mary105
agi0506 dużo zdrówka:-) żeby szybko przestało bolec
Wiecie ja nie wiem czy to marudzenie Zosia to od ząbków
dzisiaj rano marudziła cały czas chciała na ręce Potem wzięłam ją na zakupy i do koleżanki na kawkę i nic na mieście nie marudziła.przyjechaliśmy do domku to znowu maruda sie właczyła
ale na trochę tylko i sama sie potem bawiła przez chwilę

Wiecie ja nie wiem czy to marudzenie Zosia to od ząbków

Zuzia24
maltanka
agi0506 dużo zdrówka:-) żeby szybko przestało bolec![]()

mary ja też tak czasami mam. mały mi marudzi w domu, a wyjdziemy na dwór czy do kogoś pójdziemy, nawet jak ktoś do nas przyjdzie, to on jest rozbawiony, wesoły itd. czasami mam wrażenie, że on się nudzi z nami w domu.
reklama