reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

U nas wszystko się wali.. :(:( W niedziele wracaliśmy do Krakowa z Rzeszowa. Po przejechaniu 60 km samochod stanał :( musielismy go holować z powrotem do Rzeszowa. Czekalismy 1,5 h w zimnym samochodzie z chorym dzieckiem :( Wszyscy nas omijali. Okazało się, że pękł pasek klinowy taki malutki, który rozwalił nam rozrząd i połowe silnika :( Załamani jesteśmy. 3000 musimy wyłożyć. Ja juz niewiem co my teraz zrobimy. Samochod będzie naprawiony po nowym roku, bo tyle jest przy nim roboty. Ja jeszcze nie obroniłam się, z pracą ciezko, a opłat dużo. Kiedy to wszystko się skonczy :(:(:( Wczoraj wracaliśmy ze znajomymi.

reklama
habcia nie ciekawą masz sytuację.Wydatek duży :no:
mary wiesz u nas też jest podobnie. Nasze dzieciaki domagają się już towarzystwa, zwłaszcza innych dzieci, większych wrażeń. W domu już nudno, bo ile można robić to samo i z tą samą osobą.

pękł pasek klinowy taki malutki, który rozwalił nam rozrząd i połowe silnika :( Załamani jesteśmy. 3000 musimy wyłożyć.

pasek rozrządu, a nie klinowy:tak:

habcia współczuję bardzo. niestety w nowych samochodach pierwsze co się robi to zmienia rozrząd, bo jak to walnie to koszty masakra. u nas też jeszcze nie zmieniany i chyba trzeba to jak najszybciej zrobić.

habcia no to współczucia. Najgorsze są wydatki nie planowane a jak się ma małe dziecko to już wogle.
Dziękuję dziewczyny za życzenie mi zdrówka. Cały czas boli, najgorzej jak jem i jak śpię w nocy. Chociaż w dzień też:-(

to napewno nie pasek rozrządu tylko taki malutki napinający, myślałam, że to klinowy :)

wiem o czym mowisz :tak: zawsze wybierajac sie w podroz sprawdzamy ten pasek bo wlasnie jak on peknie to mnusto rzeczy do wymiany. Jak bylam mala to pamietam ze staralismy sobie radzic z przecierajacym sie paskiem zakladajac zamiast niego rajstopy damskie, ponoc sa o podobnej elastycznosci i starcza zeby dojechac spokojnie do domu. No ale nie znam sie na samochodach az tak...
Wspolczuje, sama wiem po sobie jak strasznie denerwujace sa koszty jakie trzeba wydac na auto :no: My w ostatnich miesiacach tez ze 3 tys wydalismy na niego :-( a potem sytuacja taka ze tylko klucilismy sie z mezem o pieniadze :no:

dzięki jeszcze raz za życzenia :-) To bardzo miłe dostać tak wiele :-)
newyear075.gif

Gdybym jutro nie zajrzała to już teraz, życzę Wam Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :-) I udanych zabaw jutro :-)

reklama
Do góry