reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Dziewczyny i ja życzę Wszystkim wszystkiego co najlepsze w nowym roku, by każdej z nas spełniło się to czego najbardziej pragnie w sercu... Dla Julianka zdrowia, zdrowia, zdrowia by sie wreszcie wszystko pozytywnie rozwiązało. Dla nas wszystkich optymizmu, cierpliwości, więcej pieniędzy a mniej problemów, dla wszystkich Maluszków spokojnego rozwoju w zdrówku by nikogo nie nękały choróbska i alergie, no i by życie rodzinne poukładało się wszystkim jak najlepiej :* ściskam Was mocno i sercem jestem z Wami :)

reklama
drogie lutóweczki:-)
życzę Wam (i sobie też;-)) żeby ten 2010 był jeszcze lepszy niż mijający 2009, żeby spełniły się wszystkie marzenia, żebyśmy się w końcu wyspały i żeby wszystkie zęby naszych dzieci wychodziły bezboleśnie;-);-) ale najbardziej życzę zdrówka dla tych naszych kochanych lutowych pociech:tak::tak:

to dziewczyny które w domku spędzają Sylwestra?? ja z mężolem filmy na dvd niunia spać po 20 mam nadzieję że petardy i impreza u sąsiadów jej nie obudzą...

Ten rok był dla nas szczególny, bo zostałyśmy mamami :-):-):-) niektóre po raz kolejny, większość po raz pierwszy cieszyła się z maleństwa.
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, oby 2010 przyniósł jeszcze więcej szczęścia i pociechy z naszych pięknych dzieciaczków :-):-):-)
No i oczywiście SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego. Wszelkiej pomyślności oraz spełnienia najskrytszych marzeń w nadchodzącym Nowym Roku :-):-):-)

A ja leze w wyrze zdechla jak smok :-(Dawno nie bylam taka chora:baffled:, masakra jakas !

Szampanskiej zabawy laski i milego ogladania dvd (dla siedzacych w domku;-))
BUZIOLE!!!

Dołączam się i ja z chrapiącym już słodko Karolem.

Życzę wam spełnienia marzeń, wszelkiej pomyślności i samych ciepłych i słonecznych chwil w 2010 roku.

Antarku, a ciebie ściskam bardzo mocno, bo ja też taki zwierzol jestem.
Ja leczyłam kiedyś moją króliczkę na zapalenie płuc u świetnego lekarza (specjalista od gryzoni w klinice SGGW) i pięknie mi wyleczył moją Bajkę.
Tym bardziej mi przykro, że się nie udało.

reklama
Do góry