reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku :-)

My z mężem w domku jesteśmy Zosia już śpi.Już trochę u nas słychać petardy ale na razie śpi:-)
Oj jak ten 2009 szybko zleciał:tak: Niedawno rodziłyśmy a teraz juz za niedługo roczek nasze maluszki będą mieć

reklama
Wszystkiego najlepszego. Wszelkiej pomyślności oraz spełnienia najskrytszych marzeń w nadchodzącym Nowym Roku :-):-):-)

A ja leze w wyrze zdechla jak smok :-(Dawno nie bylam taka chora:baffled:, masakra jakas !

Szampanskiej zabawy laski i milego ogladania dvd (dla siedzacych w domku;-))
BUZIOLE!!!

Zdrówka życzę. :tak:Ja powoli wychodzę z choroby. Wczoraj sąsiad huknął petardą paru osobom przy nodze.Myślałam że ogłuchnę i wtedy znowu ucho się odezwało bardziej:-(
Miłosz się obudził jak zawsze , ale poszedł spać po 23. Na początku jak stukali mocniej petardami jeszcze przed 24 to bał się, Ale o 24 spał smacznie i nic go nie obudziło:-D Nawet mi się udało wyjść do przyjaciela i jego narzeczonej na chwilkę:-)

No i po Sylwku :-D
Maciek zostal z babcia w domu ale dzwonili po polnocy do mnie wiec wiem ze malego obudzily petardy :no: godzine nie mogl zasnac i troche plakal :nerd: a mnie sie tak smutno zrobilo ze mnie nie ma przy nim... Chyba juz nie chce go zostawiac samego w Sylwestra, zwlaszcza ze wcale sie dobrze nie bawilam wczoraj :cool:

nimfii u nas podobnie było, z tym że Kalina budziła się co kilkanaście minut od 22:00 do 2:00 i ryczała. Co chwilę ktoś strzelał i ona się budziła.

Witajcie mamuśki w Nowym Roku 2010 !!!!!!!!!!!
Wszystkiego dobrego !!!!!!!!!

Antar - Megusek- 100 buzioli mamuśki !!!!!!!!!!!

Z całego serca dziękuje ża życzenia urodzinowe- dla nie wtajemniczonych a ciekawskich;-);-);-);-);-) nadal jestem jeszcze młoda siksa:-p:-p:-p:-p:-)

Reszty wstecz nie doczytałam.Zaraz nadrobie :tak::tak::tak::tak:
dopiero skończyłam 29 lat

Witajcie mamuśki w Nowym Roku 2010 !!!!!!!!!!!
Wszystkiego dobrego !!!!!!!!!

Antar - Megusek- 100 buzioli mamuśki !!!!!!!!!!!

Z całego serca dziękuje ża życzenia urodzinowe- dla nie wtajemniczonych a ciekawskich;-);-);-);-);-) nadal jestem jeszcze młoda siksa:-p:-p:-p:-p:-)

Reszty wstecz nie doczytałam.Zaraz nadrobie :tak::tak::tak::tak:
dopiero skończyłam 29 lat
No to młoda jesteś:-) Ja 5 czerwca będę miała 29 latek. Ale szybko zleci:tak:

Witam w Nowym Roku :-):-):-) Zuzia była tak zmęczona zabawą z dzieciakami z balonami, że podobno spała i nie było na jej sen mocnych. A my bawiliśmy się wspaniale :-) nogi mnie bolą od tańców, gardło od śpiewania, głowa to wiadomo od czego. W sumie to dziś wszyscy się tak snujemy po domu i zdychamy, nawet Zuzia nie bardzo ma ochotę na zabawę, turla się i ogląda książeczki ;-)

reklama
Do góry