reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ano martusiu nie mam z nimi szans a siłować ...i tak by mnie pokonali:-D:-D:-D

u nas na urodzinkach prawdopodobnie będzie chrzestny z rodzinką ,babcia ,mój brat z córką i M dwie siostry z rodzinkami . Myślę ,że zrobię skromnie . Zaproszę na popołudniową kawę, jakiegoś torcika sama wymyślę. Zrobię ptasie mleczko i może upiekę makowca. Niech dają co mają dać:-D:-D:sorry2: i wieją do domu:-p;-). A co do wróżb to ja chłopcom też robiłam ,kładłam jeszcze łyżkę ale nie wiem co to znaczy ,bo to teściowa znała ,ale jej już nie ma i jeszcze klucz . Klucz to na to żeby wszystko dobrze się otwierało i zamykało w życiu

reklama
hej dziewczynki u mnie na roczku ten sam zestaw co na chrzcinach z 18 osób bedzie , i małej roczek wychodzi w czwartek a ja pewnie w sobote zrobie impreze tzn kawke torta i jakies ciacho, więcej nie bede szalala, zobaczymy jak to wyjdzie moze u tesciowej zrobie chociaz chcialabym wreszcie u siebie ale u nas nie za wiele miejsca wiec dobrzeby bylo na 2 dni to rozlozyc.
A z innej beczki wlasnie dostalam smska od kumpelki z pracy, ze jest w szpitalu i o 13 bedzie miala cesarke więc synus bedzie z nia niedlugo az mi sie lezka zakrecila jak sobie przypomnialam zeszly rok, termin miala na 5 lutego ale z usg synus duży jak na 40 tydzień...
trzymajcie kciuki ze mna zeby wszystko bylo dobrze mały ma pępopwinę dwunaczyniową

ANIUS 100 LAT SPEŁNIENIA MARZEŃ

Ostatnia edycja:
Eluniu- trzymam szczególnie mocno z Tobą bo moja Hanka też takową pępowinkę miała!!! na pewno wszystko jest dobrze!! i będzie dobrze!! po moim porodzie koleżanka napisała, ze lepiej 4 kg wyjąć niż wycisnąć! :-D

no bede czekala na wiesci od niej, jak juz bedzie mogla napisac, ciekawe jak maly podobno duze dziecko, ona miala termin z om na 5.lutego a dzis z usg wyszlo ze ciaza jak na 40 tydzien...
uff niech juz maly Igorek bedzie z nami:)

dziękuję wszystkim za życzonka:-) i zapraszam na torcik;-)
swieczki_21.jpg

mojemu bratu ciotecznemu urodził się 22 przed świętami synek i jeszcze nie wrócili do domu. Rafałek miał się urodzić 17.12 więc już po terminie było, a maleńki miał tylko 2,020 i 55cm, więc chudzinka. już podobno wszystko ok i w tygodniu mają wyjść w końcu do domu. w sumie to nie wiem więcej bo z bratem nie mam za bardzo kontaktu, ale dziwi mnie, że lekarze wcześniej nie zauważyli na usg tej małej wagi:szok:

ale Elunia ty się nie martw, kciuki za maleństwo i mamę zaciśnięte:tak: a wiesz, że nasze forumowe kciuki działąją;-);-)

dziękuję wszystkim za życzonka:-) i zapraszam na torcik;-)
swieczki_21.jpg

mojemu bratu ciotecznemu urodził się 22 przed świętami synek i jeszcze nie wrócili do domu. Rafałek miał się urodzić 17.12 więc już po terminie było, a maleńki miał tylko 2,020 i 55cm, więc chudzinka. już podobno wszystko ok i w tygodniu mają wyjść w końcu do domu. w sumie to nie wiem więcej bo z bratem nie mam za bardzo kontaktu, ale dziwi mnie, że lekarze wcześniej nie zauważyli na usg tej małej wagi:szok:

ale Elunia ty się nie martw, kciuki za maleństwo i mamę zaciśnięte:tak: a wiesz, że nasze forumowe kciuki działąją;-);-)

Anius i ja się przyłączam do życzen!!! \

Moja mała siostrzyczka też się urodziła w terminie malutka. Miała 2300 i 55 cm. To się nazywa hipotrofia wewnątrzmaciczna.

dziewczyny rycze doslownie....
dostalam smsa ze malutki nie ma tetna i jest martwy...teraz Monika musi urodzic naturalnie bo jej cesarki nie zrobia ...co ja mam jej napisac...od rana czekalam na dobre wieści co ja moge zrobic, moja mala chodzi mi przy nogach przytulam ja i dziekuje Bogu za nią

reklama
Do góry