reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

co do wózka to ja też zmądrzałam, nie kupuję, szkoda mi kasy. Jest wielki i zajmuje cały bagażnik, więc na wyjazdy chcę kupić jakieś badziewie za parę groszy, najlepiej używany. Ten co mam ma duże koła i lekko się nim jeździ, całe szczęście nie muszę go dźwigać bo tu byłby już problem.
Ja też marzę o wiośnie, przede wszystkim o tym, żeby nie musieć ubierać na siebie miliona rzeczy i na J. My wychodzimy, bo J lubi spacery i siedzi grzecznie, ale ubieranie...... nie cierpię tego.

reklama
Katar i ja mam od wczoraj :no: Rozlozylam sie po powrocie z zakupow, bylismy w Auchan w Bonarce (mamy Krakowianki polecam!!!) :-D
Nakupilam bodziaków dla Macka po 2 zl te z krotkim rekawkiem i 3 zl takie z dlugim rekawkiem. Sa tez pajace po 8zl za sztuke. Wykonane z fajnej bawełenki:-)

Zreszta promocje jakie tam maja to mnie rzucaja na kolana ;-) Szkoda ze to daleko od domu bo moglabym tam jezdzic na zakupy zawsze ;-)

Ja zawsze robie zakupy w Auchan w Bonarce. O wiele tańszy supermarket niż Tesco :) Byłam dziś, widziałam te bodziaki, ale mi ta bawełna nie podeszła. Mało mięsista. Taka, że po chodzeniu będzie mega rozciągnięta.

Ja tez smigam codziennie na spacer , nie ma to tamto :-p...no chyba ze leje irysowy deszcz:-)

Macie jakies pomysly lub sugestie ...co dzieci maja dostac od rodzicow chrzestnych :confused:.... na roczek oczywiscie :-p

wszystkim chorowitkom dużo zdrówka:tak::tak:

my ostatnio też siedzimy prawie cały czas w domu. jak nie pada to wieje, że głowę urywa:wściekła/y: oj tęskno za wiosną i ciepełkiem:sorry2:
a co do wózka to ogólnie jestem zadowolona z jumpera, ale na wiosnę planujemy kupić najzwyklejszą parasolkę. jumper jest ok, ale nie w podróży. jak jedziemy gdzieś we trójkę to zawsze mąż wkłada i wyjmuje wózek z samochodu, ale jak mi kilka razy przyszło pojechać tylko z Matikiem to miałam dosyć tej zabawy z wózkiem. zdjąć budkę, zdjąć siedzisko, złożyć stelaż, spakować wszystko do bagażnika, w międzyczasie kilka razy uspokoić młodego bo mu się nudzi w foteliku. a z parasolką byłoby szybciej:sorry2:

My mamy wózek Jedo Bartatina Freeline i jestem z niego bardzo zadowolona, do bagażnika mieści się bez rozkładania na części pierwsze, zajmuje wtedy prawie cały bagażnik a jak się odczepi siedzisko i kółka to pół bagażnika. Parasolki nie będę kupować bo nie widzę takiej potrzeby.

Dla mnie zima mogłaby w ogóle nie istnieć, nie cierpię jej a jutro muszę wykopać ze śniegu samochód i jechać do pracy przez te zaspy. Naszej ulicy nie odśnieżają, bo mieszkamy na górce i pług nie podjedzie. Na spacerki wychodzimy, ale nie codziennie.

dziewczyny dużo zdrówka życzę:tak::tak::-)

My na spacerek wychodzimy każdy dzień:tak::tak: Chyba że mocno wieje bo teraz jeździmy sankami i nie ma się jak schować w wózku to buda jest wiec wychodzimy nawet jak wieje Czasami tylko na 15 min chodzimy sobie po podwórku. No i Zosia w końcu polubiła sanki :-)bo na początku to płacz był

lajfik u nas pewnie pieniązki Zosia dostanie jak bedzie trzeba to dołożymy i kupimy Zosi autko na akumulator i pilota do tatusia:tak::-D

no my też staramy się na spacerek co dzień iść .Wczoraj Niko poszedł z M i w pewnym momencie M mówi co mi się tak lekko ciągnie ,ogląda się i ...sanki puste ,a Niko w zaspie leży i nawet nie pisnął:-D:-D

jolek ale się uśmiałam :D

my nie wychodzimy, bo tutaj nie odśnieżone, za bramą jest śniegu po kolana i nie przejadę wózkiem, żeby nie wiem co ;/
czekam na te sanki, mam nadzieję, że jutro przyjdą kurierem ;/

reklama
Ja zawsze robie zakupy w Auchan w Bonarce. O wiele tańszy supermarket niż Tesco :) Byłam dziś, widziałam te bodziaki, ale mi ta bawełna nie podeszła. Mało mięsista. Taka, że po chodzeniu będzie mega rozciągnięta.

jak dobrze poszukac to sa bodziaki z roznej klasy bawelny :tak: Np te z krotkim rekawkiem (po 2 zl) sa zrobione z takiej ja body firmy Early Days z 7 pakow :tak: Ta bawelna jest przewiewna i zbiega sie w praniu wiec ubranka starcza na krocej bo sie zbiegaja, a ta bawelna jak napisalas malo miesista (3zl body z dl.rekawkiem) jest jeszcze lepiej przewiewna i bardzo sie nie rozciaga bo mam juz duzo takich koszulek :tak: Mackowi te koszulki starczaja na wiele miesiecy bo"rosna" razem z dzieckiem, a jak dla mnie wygladaja super ;-)

Do góry