reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Nie wiem co wy na to:
teraz zaczynają się imprezy i może będzie dobrze aby powstał nowy temat co do życzeń, tak jak kiedyś było z gratulacjami z okazji urodzenia się dziecka. Wypowiedzcie się co na ten temat sądzicie.
jestem na tak

albo ten z gratulacjami przekształcić w życzeniowy

samochód dalej zamknięty, ale znalazłam plus, nikt go nie ukradnie :-) co do życzeniowego wątku to też na tak jestem :-) bo się można zagubić w tych życzeniach

dziewczęta moje kochane, dostałam pozwolenie od męża żeby Wam to napisać :-)
Poszedł teraz sprawdzić jeszcze raz samochód czy da się otworzyć, wziął ze sobą psikadło przygotował się elegancko i co i siedzi w samochodzie już, ale jak się tam dostał?? .... Otworzył drzwi.... kluczykiem:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
Wcześniej otwierał pilotem i tyle a pilot to zdaje się autoalarm,tak:confused::confused::szok::szok:
Ja chyba nawet tego nie skomentuje:sorry2: Bosze

Ostatnia edycja:
ja też jestem za osobnym wątkiem życzeniowym.

:tak::tak::tak: ja też fajnie by było jakby jeszcze zrobić taką listę z datami które dzieciątko lutowe kiedy ma urodzinki. ja nie jestem z wami od początku:-( i czasami tak ciężko mi wszystkie daty wyłapać:-:)zawstydzona/y:

Postrzałka:-D:-D:-D siem uśmiałam troszku

Postrzałka
jak nie macie centralnego zamka to pilotem tylko alarm się wyłącza:tak::-)

Postrzalko- ha ha ha!!! dobreeeeeeeeeeeeeee:-D:-D

Ardzesh- brrr...życzę szybkiej zmiany mieszkania!!!

A ja tam dzis na dozorach bylam.. od 8 rano przy minus 16 do godz 11 i potem od 14.20 do 17... mówcie mi heroiczna;-) doopa zmarzła...:-(
przyjeżdżam do chałupy, a chłop do pracy polazł i cały zlew brudnych garów w prezencie dostałam... myślałam, ze się ze złości kopytami nakryje!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry