reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Matko kochana no już myślałam że się tu nie dostane, od wczoraj usiłuję wejść i mi siada internet. Tfu tfu teraz działa.
jolek niech Twój M nie będzie taki mądry ;-) każdemu się może zdarzyć i jak widać nie tylko kobitkom :-) Poczekaj aż Ja będę miała kiedyś prawko to dopiero będzie gapa samochodowa :-D:-D:-D

reklama
witamy i pytamy o przyjęcie do grona mam lutowych dzieci :-)
Nasz Aleksander urodził się 4 lutego

015044970.png

Aluś 04.02.2009 godz.21.21,3885 g,54 cm

maltanka dzieki :)

trochę o nas mieszkamy w holandii, tutaj też urodził się Oluś w 42 tyg ciąży poród wywolywany przez 2 dni :baffled:, mój mąż pracuje, ja zajmuje się małym.
Strasznie dużo czytania w wątku, wieczorem trochę was podczytam,żebym miała choć niewielkie pojęcie co u was.
W piątek wybieramy się do polski na tydzien bo tam będziemy świętować roczek Olusia :-)
lęcę bo mały wstał z drzemki, zjemy obiadek i pojdziemy na spacerek :)

p.s suwaczki można na stałe gdzieś wpisac czy trzeba w wiadomosci?

015044970.png

PROSIMY O GŁOSIKI BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

mamusia_olusia witamy Cię serdecznie :) Tak, suwaczki można zamieścić na stałe i na pewno któraś z dziewczyn Ci to wytłumaczy, ja akurat nie jestem najlepszym przykładem, bo suwaczek miałam tylko raz i na niedługi czas, ale większość lutowych mam, jak widać orientuje się świetnie w temacie.

reklama
habcia, to że mi się nie chce to nie znaczy, że nic nie robię ;-) Bo jak tu przy dziecku nic nie robić:wściekła/y:
Byłyśmy na śnieżnych szaleństwach :tak: za chwilę fotki :-)

Do góry