Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
cath25 ojcem postaraj się nie przejmowac..to będzie Wasz dzień..nigdy wszystkim nie dogodzisz..zawsze będzie ktoś, komu się coś nie spodoba..przykro, że to akurat ojciec..ale nie myśl o tym..ten dzień jest dla Was a nie dla gości i tak o tym myśl
nic nie powinno zburzyc Waszego szczęścia...może ojciec gdy zobaczy Twoją uśmiechniętą buzię i radośc w Twoich oczach zrozumie, że tak właśnie miało byc
a gdy pokażesz mu że przejmujesz się jego zachowaniem uzna że dopiął swego i zepsuł Ci TEN dzień'!! a Ty się nie daj
pokaż wszystkim że jesteś najszczęśliwszą Panną Młodą...w tym dniu tylko On jest najważniejszy..On czyli przyszły mąż..dla niego się uśmiechaj
Powodzenia..będę trzymała kciuki żeby było jak sobie wymarzyłaś
Wiecie co dziewczyny ta moja koleżanka co miała mnie dziś odwiedzic..rano pojechała rodzic..pisała, że zaje... boli..trzymajcie razem ze mną kciuki za nią..oby mniej bolało..
Buziaki i miłego dzionka

Wiecie co dziewczyny ta moja koleżanka co miała mnie dziś odwiedzic..rano pojechała rodzic..pisała, że zaje... boli..trzymajcie razem ze mną kciuki za nią..oby mniej bolało..
Buziaki i miłego dzionka

Jedna ma gładką cerę....jak pupcia niemowlaka, a druga gorszą..trzeba to przeczekać