reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

emkamek załapałam po suwaczku :-) ten ślub to masa organizacyjnej roboty. Chcemy mieć dobre wspomnienia no i w końcu kościelny ślub, wesele, zdjęcia plenerowe w sukni ślubnej z prawdziwego zdarzenia, a mąż cieszy się, że w końcu przyjmę jego nazwisko :sorry:

reklama
Agniesia, Mary trzymam za was kciuki dziewczyny. My powoli zaczynamy..., ale im bliżej to się boję. Nachodzą mnie takie myśli, że sobie nie poradzimy z dwójką maluchów. Ja po pół roku musiałabym znów wrócić do pracy. Z drugiej strony, odkąd jest Karol, nie wyobrażam sobie żeby był sam. Mam tak w kółko: " i chciałabym i boję się"

U nas nie ma mowy o chodzeniu za rączkę, jest notoryczne uciekanie:crazy:
Larkaa, mnie wkurzył mój instruktor tak że odpuściłam na pół roku. Nabrałam dystansu i spróbowałam zmierzyć się z tym co wydawało mi się niemożliwe. Może pozwól sobie odpocząć od tego wszystkiego i za jakiś czas spróbuj, dla samej siebie, bez presji.

larkaa- tyle kasy już wydałaś, to nie żal ci odpuścić? wolałabym dołoyć 200 zł niż stracić to co włożyłam :) dodatkowa jazda się nie zmarnuje. Ale głupi gość, że wymusza kolejne lekcje :( próbuj dziewczyno!!!!
Dziś zostawiłam niuńkę u teściówki i pojechałam z małżem do outleta :) kupiłam sobie 2 pary jeansów w sumie za 100 zł :)) i niuńce komplet z cocoorillo za 30 zł :) spodenki z coco za 5 zł :) i komplet za 25. ale do końca miesiąca mam zakaz wydawania kasy :)))))) kiedy koniec maja? ;-):-)

ardzesh fajnie:-) też muszę wyskoczyć na zakupy Nie pamięta kiedy sobie ostatnio coś kupiłam a :szok:23 idziemy na komunię tylko Zosi kupuję Nawet mój kuzyn się ostatnio śmiał bo spotkaliśmy się w mieście parę razy zawsze jak wchodziłam albo wychodziłam z dziecięcego sklepu:happy:

zapmarta ja też tak mam:tak::tak: Szczególnie jak Zośka ma zły dzień to się zastanawiam jak to będzie z dwójką:baffled: Ale damy rady:tak::tak::tak::tak::-)
Ja do pracy dopiero jak Zosia będzie miała 3 latka w 2012 bo u nas prędzej do przedszkola nie wezmą a mamy z dwójką nie chce zostawiać

Przepraszam że tak długo mnie nie było ale na chwile wyprowadziłam się z domu bo mam remontu ciąg dalszy....co prawda w pracy wpadałm na chwile poczytać ale w pracy też znów niezbyt dużo czasu. U nas ok. Chociaż krzysiek ma non stop katar ale jest ok. Buziaki dla wszystkich :)

Babeczki no to i my dołączamy do starających się o rodzeństwo dla naszej Ali i to od maja wiec jakby poszło w pierwszym cyklu to znowu termin byłby na lutego... dziś mąż powiedziała, że się zgadza na moją wizje, czyli 2 dzieci jedno po drugim i ja wracam do pracy jak młodsze będzie w wieku ok 3 lat... Tak właśnie chciałam zawsze, bym mogła jeszcze popracować a nie tylko dziecmi sie zajmować a jak jedno po drugim będzie to jeszcze wraz z ciązą 4 lata i dzieci pójdą do przedszkola a ja do pracy... tak przymajmniej bym chciała... a jak bedzie to sie okaże... życie zweryfikuje plany...

Ostatnia edycja:
ardzesh fajnie, też bym się wybrała na zakupy, może po wypłacie się skuszę, muszę się przejść do tego cocodrillo

mary ja też czasami mam takie myśli np. dzisiaj:sorry2:, jak tu dać radę z dwójką:sorry2:

maran-atha też trzymam kciuki za Was:tak:

reklama
Dziewczyny ja też mam czasem takie myśli jak Ala mi dopiecze jak to będzie jak 2 zacznie się drzeć?! ale najgorszy będzie pierwszy rok a później już coraz lepiej... no i ja mam 29lat więc jak Alę odchowam do tych 3 by poszła do przedszkola to będe miała32 a to będzie już najwyższy czas na drugie dziecko więc wole te 2 lata "zaoszczędzić" sobie i gdy siedze i tak z Alą w domu to i z drugim razem posiedzimy... pierwszy rok na pewno będzie bardzo trudny dla nas wszystkich, ale za to później dzieci pójdą do przedszkola bo nie chce posyłać do żłobka (mam złe dośwaidczenia z tymi placówkami) a ja pójde do pracy bo to będe mieć 33/34 lata i jeszcze myśle nie najgorszy wiek by coś rozsądnego złapać... A chcieliśmy mież z Mężem dwoje dzieci, więc im szybciej tym lepiej... mała róznica wieku to się razem pobawią, razem do szkoły będe ich wozić... będzie dobrze, a ten jeden rok "wyjęty z życia..." da sie przeboleć hehehe...

Do góry