hej hej jezyku tak sobie kiedyś myślałam co tam u was.Wiem co potrafią nauczyć bracia. U nas też nauka idzie na całego.Nie chce tylko mówić .Na Kamila mówi KA , na Eryka =Enia,no i mama tata, szi szi na siusiu. Stękające ee na kupkę . Tak po cichutku Wam powiem ,że mam baaaardzo grzeczne dziecko ale to cicho sza ,bo jak coś się pochwalę to wszystko się przewraca do góry nogami
reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
jezyk Jurek to najukochańsze dziecko na świecie
. Jest bardzo grzeczny jeśli tak można powiedzieć o dziecku bardzo żywym i energicznym. Co ci mogę powiedzieć jeszcze: na tą chwilę dla mnie brak problemów mam teraz z dzieckiem
)
Dla całej reszty powiem, że Jurek zaczął chodzić do przedszkolo-żłobka. W pierwsze dwa dni troszkę płakał, w trzeci chwilkę pojęczał. Nigdy tego nie robił w mojej obecności. Zawsze po moim wyjściu, także scen przy zostawianiu dziecka nie mieliśmy.
Na 99,99% od września zaczynam prace w upragnionym zawodzie. Będę księgową
)
Dla całej reszty powiem, że Jurek zaczął chodzić do przedszkolo-żłobka. W pierwsze dwa dni troszkę płakał, w trzeci chwilkę pojęczał. Nigdy tego nie robił w mojej obecności. Zawsze po moim wyjściu, także scen przy zostawianiu dziecka nie mieliśmy.
Na 99,99% od września zaczynam prace w upragnionym zawodzie. Będę księgową
maltanka
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o bunt, to u nas nasilił się niestety gdy mała zaczęła jeździć częściej i na dłużej do babć... No cóż z jednej strony pomoc ogromna, ale z drugiej strony...No cóż coś za coś.
agniesia a ja też to zauważyłam, u nas był taki okres że z młodym nie dało się wytrzyamć
Na 99,99% od września zaczynam prace w upragnionym zawodzie. Będę księgową)
aga to bardzo szybko się zaaklimatyzowała, H też najprawdopodobniej do przedszkola pójdzie od września...aż się boję
maltanka
domma83 zapraszamy

Dzięki Dziewczyny.
Jolek postaram się udzielać jak najwięcej ale póki co tyle tu spisałyście i tyle Was jest że aż mnie to trochę przeraża
Może na początek napiszę Wam coś o nas. Pochodzę i obecnie mieszkamy w Przemyślu chociaż przez kilka lat mieszkaliśmy pod Tarnowem. Życie bywa jednak zaskakujące i jak tylko przyszła okazja do przeprowadzki to z niej skorzystaliśmy. Niestety kredyt spowodował że mój mąż póki co został jeszcze w starej pracy ale liczę że niedługo zamieszka już z nami.
Mamy 2 super synów Mateusz prawie 4 lata i Dominik prawie 2.
Jolek postaram się udzielać jak najwięcej ale póki co tyle tu spisałyście i tyle Was jest że aż mnie to trochę przeraża

Może na początek napiszę Wam coś o nas. Pochodzę i obecnie mieszkamy w Przemyślu chociaż przez kilka lat mieszkaliśmy pod Tarnowem. Życie bywa jednak zaskakujące i jak tylko przyszła okazja do przeprowadzki to z niej skorzystaliśmy. Niestety kredyt spowodował że mój mąż póki co został jeszcze w starej pracy ale liczę że niedługo zamieszka już z nami.
Mamy 2 super synów Mateusz prawie 4 lata i Dominik prawie 2.
maran-atha
cześć babeczki
byłam dziś na wizycie i nawet babka badała ginekologicznie... pierwszy raz to miało miejsce w calej tej ciązy wiec byłam z lekka zaskoczona
ale po badaniu powiedziała, że jeszcze nic nie gotowe... wiec nastepna wizyta w nastepny piatek 18.02.2011. i wówczas zabukujemy termin indukcji porodu, ale tak jak przypuszczam pewno będzie to poniedzialek lub wtorek 21/22/02/2011. Ja już przestałam wierzyć, że sama akcja sie rozkreci wiec... musze czekać pewnie na indukcje :-
angry:

byłam dziś na wizycie i nawet babka badała ginekologicznie... pierwszy raz to miało miejsce w calej tej ciązy wiec byłam z lekka zaskoczona

reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
maran współczuje!!! Kolejna dzidzia i znów to samo. Trzymam kciuki, żebyś jednak sama urodziła
)
jezyk tak zaczęli mówić na Juranda niektórzy, na początku miałam obiekcje, ale teraz i mi ten skrót pasuje
damma pisz dużo i często, bo tu ostatnio straszne pustki się zrobiły
jezyk tak zaczęli mówić na Juranda niektórzy, na początku miałam obiekcje, ale teraz i mi ten skrót pasuje
damma pisz dużo i często, bo tu ostatnio straszne pustki się zrobiły