reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

hej hej jezyku tak sobie kiedyś myślałam co tam u was.Wiem co potrafią nauczyć bracia. U nas też nauka idzie na całego.Nie chce tylko mówić .Na Kamila mówi KA , na Eryka =Enia,no i mama tata, szi szi na siusiu. Stękające ee na kupkę . Tak po cichutku Wam powiem ,że mam baaaardzo grzeczne dziecko ale to cicho sza ,bo jak coś się pochwalę to wszystko się przewraca do góry nogami

reklama
jezyk Jurek to najukochańsze dziecko na świecie :). Jest bardzo grzeczny jeśli tak można powiedzieć o dziecku bardzo żywym i energicznym. Co ci mogę powiedzieć jeszcze: na tą chwilę dla mnie brak problemów mam teraz z dzieckiem :))

Dla całej reszty powiem, że Jurek zaczął chodzić do przedszkolo-żłobka. W pierwsze dwa dni troszkę płakał, w trzeci chwilkę pojęczał. Nigdy tego nie robił w mojej obecności. Zawsze po moim wyjściu, także scen przy zostawianiu dziecka nie mieliśmy.
Na 99,99% od września zaczynam prace w upragnionym zawodzie. Będę księgową :))

Jeśli chodzi o bunt, to u nas nasilił się niestety gdy mała zaczęła jeździć częściej i na dłużej do babć... No cóż z jednej strony pomoc ogromna, ale z drugiej strony...No cóż coś za coś.

agniesia a ja też to zauważyłam, u nas był taki okres że z młodym nie dało się wytrzyamć

Dla całej reszty powiem, że Jurek zaczął chodzić do przedszkolo-żłobka. W pierwsze dwa dni troszkę płakał, w trzeci chwilkę pojęczał. Nigdy tego nie robił w mojej obecności. Zawsze po moim wyjściu, także scen przy zostawianiu dziecka nie mieliśmy.
Na 99,99% od września zaczynam prace w upragnionym zawodzie. Będę księgową :))

aga to bardzo szybko się zaaklimatyzowała, H też najprawdopodobniej do przedszkola pójdzie od września...aż się boję

Dzięki Dziewczyny.

Jolek postaram się udzielać jak najwięcej ale póki co tyle tu spisałyście i tyle Was jest że aż mnie to trochę przeraża :-D

Może na początek napiszę Wam coś o nas. Pochodzę i obecnie mieszkamy w Przemyślu chociaż przez kilka lat mieszkaliśmy pod Tarnowem. Życie bywa jednak zaskakujące i jak tylko przyszła okazja do przeprowadzki to z niej skorzystaliśmy. Niestety kredyt spowodował że mój mąż póki co został jeszcze w starej pracy ale liczę że niedługo zamieszka już z nami.
Mamy 2 super synów Mateusz prawie 4 lata i Dominik prawie 2.

cześć babeczki
byłam dziś na wizycie i nawet babka badała ginekologicznie... pierwszy raz to miało miejsce w calej tej ciązy wiec byłam z lekka zaskoczona :szok: ale po badaniu powiedziała, że jeszcze nic nie gotowe... wiec nastepna wizyta w nastepny piatek 18.02.2011. i wówczas zabukujemy termin indukcji porodu, ale tak jak przypuszczam pewno będzie to poniedzialek lub wtorek 21/22/02/2011. Ja już przestałam wierzyć, że sama akcja sie rozkreci wiec... musze czekać pewnie na indukcje :-:)angry::angry::angry:

reklama
maran współczuje!!! Kolejna dzidzia i znów to samo. Trzymam kciuki, żebyś jednak sama urodziła :))

jezyk tak zaczęli mówić na Juranda niektórzy, na początku miałam obiekcje, ale teraz i mi ten skrót pasuje :)

damma pisz dużo i często, bo tu ostatnio straszne pustki się zrobiły

Do góry