reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Paulusia wykasowałaś sobie trojaczki? Takie fajne były.
Ciekawe co się dzieje z Kabem. Nagle znikła, mam nadzieje że wszystko w porządku, może czeka aż dzidzia urośnie i zaskoczy nas jej zdjęciami?

reklama
Dziewczynki dzieki za info!

Po wizycie, jak wszystko bedzie dobrze, tez sprobuje wkleic suwaczek.

A swoja droga, to tez chcialabym miec dwojke za jednym zamachem. Mojej mamy siostra miala blizniaki, wiec tak sobie czasem marze.

Antar, ten suwaczek to u Ciebie dziala? Bo ciagle widze "5 weeks"?

Ja jestem ciekawa co to znaczy, bo jak byłam na USG to było widać płyn w zatoce douglasa, niby dowiadywałam się i teoretycznie nie mam się czym martwić, ale jak zwykle google zrobiły swoje, a tam jakieś bzdury o ciąży pozamacicznej nawypisywane.
Może któraś z dziewczyn spotkała się z tym w rzeczywistości a nie w wirtualnym świecie?

No tak, tylko że to jest normalne tylko po owulacji, a nie 2 tygodnie po niej przy dodatnim wyniku ciążowym z krwi.

Ewelinko witam Cię gorąco. :happy:

Antar zgadzam się, że usg nie jest szkodliwe, a przynajmniej jego szkodliwość nie została udowodniona.
Super, że sytuacja u Was się skłania ku lepszemu. :tak: Oby tak dalej!

Cyprysiowa zapomniałas jeszcze o limuzynie, hehe :-D a tak serio to dziękuję Ci słoneczko i Tobie zyczę równiez szczęśliwego finału! :tak:

Dorotko ja jeszcze nie znam swojego terminu. Z kalkulatora wychodzi mi 8 luty.

Kinga dbaj o siebie. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. :happy:

Swietliczek witaj w naszych lutowych progach
larkaa nie wkręcaj się tylko zapytaj lekarza
asus nawet nie myśl że mogłabyś poronić! Jak będziesz miała usg w 10 tygodniu to już będzie kawał dzidzi.
My wczoraj spędziliśmy bardzo miły wieczór, już nawet wiemy gdzie zamieszkamy, bo jeszcze nie mieszkaliśmy razem. Powiedział ż mnie kocha i że jestem najwspanialszą kobietą pod słońcem. Takie zmiany w ciągu jednego dnia, i to tuż po poinformowaniu rodziców, chyba to mu dużo pomogło, bo jego rodzice byli z niego strasznie dumni jak się dowiedzieli. Czy na razie jak w bajce, aż się boję że mogłoby sie skończyć.

reklama
Swietliczek witaj w naszych lutowych progach
larkaa nie wkręcaj się tylko zapytaj lekarza
asus nawet nie myśl że mogłabyś poronić! Jak będziesz miała usg w 10 tygodniu to już będzie kawał dzidzi.
My wczoraj spędziliśmy bardzo miły wieczór, już nawet wiemy gdzie zamieszkamy, bo jeszcze nie mieszkaliśmy razem. Powiedział ż mnie kocha i że jestem najwspanialszą kobietą pod słońcem. Takie zmiany w ciągu jednego dnia, i to tuż po poinformowaniu rodziców, chyba to mu dużo pomogło, bo jego rodzice byli z niego strasznie dumni jak się dowiedzieli. Czy na razie jak w bajce, aż się boję że mogłoby sie skończyć.

Antar, widzę że słoneczko wyszło po burzy :-D
oby tak dalej!!!!!!!! super!!

Do góry