larkaa - poczekaj! Małżeństwem jesteście dopiero od miesiąca! ;-)
a co do budyniu - to mi smaka nie zrobiłaś, bo ja nie cierpię mleka i co za tym idzie - budyniu!
nie wyobrażam sobie, że robię budyń mojemu dziecku! Albo gotuję mleko... masakra jak mnie!
antar - obyście wytrzymali razem ciąże! Bo ja uważam, że ciąża to bardzo trudny okres i chłop nie do końca rozumie kobietę, jej obawy o przyszłość, rozmyślania czy dobrze wybrała sobie przyszłego ojca jej dziecka, czy będzie dobrą mamą, czy da sobie radę i czy będzie mieć oparcie w partnerze. Oczywiście to tylko cząstka tego, co zaprząta nam teraz głowę. A facet nie do końca wie o co nam chodzi i nie rozumie naszych humorków.
hooba - fajna ta poducha... ale jeszcze poczekam i może znajde coś podobnego - tańszego :> kurcze! zbieram na drogi wózek!
a co do budyniu - to mi smaka nie zrobiłaś, bo ja nie cierpię mleka i co za tym idzie - budyniu!
nie wyobrażam sobie, że robię budyń mojemu dziecku! Albo gotuję mleko... masakra jak mnie! antar - obyście wytrzymali razem ciąże! Bo ja uważam, że ciąża to bardzo trudny okres i chłop nie do końca rozumie kobietę, jej obawy o przyszłość, rozmyślania czy dobrze wybrała sobie przyszłego ojca jej dziecka, czy będzie dobrą mamą, czy da sobie radę i czy będzie mieć oparcie w partnerze. Oczywiście to tylko cząstka tego, co zaprząta nam teraz głowę. A facet nie do końca wie o co nam chodzi i nie rozumie naszych humorków.
hooba - fajna ta poducha... ale jeszcze poczekam i może znajde coś podobnego - tańszego :> kurcze! zbieram na drogi wózek!

)