reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Witam :)
Co do bigosu własnej roboty przepis podam jak wrócę od gienka.

magdus wielkie było twoje rozczarowanie?Jednak usg płata nam figle.mimo wszystko gratuluje synusia

-j- na wczorajszym usg wyszla dziewczynka ale i tak dziekuje ;-)
Prosze sie nie martwic wszystko bedzie dobrze. Moja droga zrob sobie sok z wycisnietego burak, marchem i jablko a zobaczysz jak ci pieknie hemoglobina skoczy mi skoczyla z 9 na ponad 11 pilam to co drugi dzien. Pozdrawiam

A tak w ogóle to CZESC WSZYSTKIM.

reklama
Witam

Czy moge się dziewczyny do was przyłączyć mam tremin na 8 lutego i ma być dziewczynka :-) strasznie sie ciesze bo w domu mam 2-letniego Kubusia

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Musi być dobrze. Z wami to jeszcze lepiej niż w rodzinie.;)

Emilko witaj na naszym forum i zachęcam do udzielania się .

Magdus 1983 masz rację z tym sokiem to naprawdę pomaga, ja też piję staram się regularnie ale ciężko;-)
-j- trzymaj się dzielnie będziesz pod opieką lekarzy więc wszystko musi być dobrze:-)

Ja anemiczka jestem od zawsze chyba tylko, że ja od soku z buraków robię trzy kroki w bok, za to często robię buraczki na obiad albo barszczyk z buraczków, żeby popić sobie chociaż na kolację i wyjeść kilka buraków z zupy :)

jem bigoooos, mmmm :)

reklama
-j-, Kochana dasz radę. Dobrze, że zrobią Ci dodatkowe badania lepiej dmuchać na zimne. Nie dziwię się, że martwisz się o dzieci. Parę razy myślałam o tym co bym zrobiła gdybym musiała leżeć albo iść do szpitala, nie wiem kto by zajął się Frankiem. Takie są dylematy matek, które mają już dzieci. Wierzę, ze nie będą Cię długo trzymać w szpitalu, trzymaj się dzielnie
Emila81, witaj na forum:-)
Nathalie, świetny pomysł z tym prezentem od dzidzi, zastanawiam się tylko czy mój coś z tego zrozumie...
Byłam dzisiaj u mojej przyciółki, które ma miesięcznego synka. Nieźle daje jej popalić ,bardzo kolki go męczą, a ona nie wie już co ma robić. No niestety z dziećmi tak jest, mój Franek ostatnio też daję popalić w nocy i naprawdę nie wiem o co mi chodzi i czasem już nie mam siły wstawać do niego.

Do góry