mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
Hej dziewczyny,
Elwis, Natalie - dzieki za namiar.
Sprobuje zadzwonic, zobaczymy.
Elwis - ewentualnie mozesz mi dac jeszcze namiar na tej Targowej to sprobuje i tu i tam. Bede w Polsce jakies 2-3 tygodnie to moze sie zalapie.
Mi - powiedz rodzicom, a beda Cie wspierac, zobaczysz. Studia dasz rade zrobic rowniez majac dziecko. To kwestia dobrej organizacji. Mozesz osiagnac, wszystko, co sobie zaplanowalas. Potrzeba tylko troche elastycznosci, gdyz kolejnosc bedzie nieco inna. A co do niego -
- niech placi alimenty.
Dziewczyny, co do slubu w ciazy, to jesli sie na niego zdecydujecie w najblizszych miesiacach, starajcie sie przy organizacji pozostawac jak najbardziej odciazone. Niech się nia zajma rodzice i wasza druga polowa. W dniu slubu rowniez starajcie sie unikac sytuacji stresujacych i sie oszczedzac. Przestrzegam Was troche, bo ciagle slysze o hucznych weselach w ciazy, ktore to w kilka dni po ich zakonczeniu przyczyniaja sie do komplikacji ciazowych z nierzadko tragicznym zakonczeniem. Dziecinka jest najwazniejsza, a juz samych emocji bedzie wtedy tyle ze i Wy poczujecie sie wycienczone.
A jesli koniecznie chcecie sie wyszalec, to moze lepiej poczekac az dziecinka bedzie juz z Wami po tej stronie brzuszka.;-)
Elwis, Natalie - dzieki za namiar.
Sprobuje zadzwonic, zobaczymy.Elwis - ewentualnie mozesz mi dac jeszcze namiar na tej Targowej to sprobuje i tu i tam. Bede w Polsce jakies 2-3 tygodnie to moze sie zalapie.
Mi - powiedz rodzicom, a beda Cie wspierac, zobaczysz. Studia dasz rade zrobic rowniez majac dziecko. To kwestia dobrej organizacji. Mozesz osiagnac, wszystko, co sobie zaplanowalas. Potrzeba tylko troche elastycznosci, gdyz kolejnosc bedzie nieco inna. A co do niego -
- niech placi alimenty.Dziewczyny, co do slubu w ciazy, to jesli sie na niego zdecydujecie w najblizszych miesiacach, starajcie sie przy organizacji pozostawac jak najbardziej odciazone. Niech się nia zajma rodzice i wasza druga polowa. W dniu slubu rowniez starajcie sie unikac sytuacji stresujacych i sie oszczedzac. Przestrzegam Was troche, bo ciagle slysze o hucznych weselach w ciazy, ktore to w kilka dni po ich zakonczeniu przyczyniaja sie do komplikacji ciazowych z nierzadko tragicznym zakonczeniem. Dziecinka jest najwazniejsza, a juz samych emocji bedzie wtedy tyle ze i Wy poczujecie sie wycienczone.
A jesli koniecznie chcecie sie wyszalec, to moze lepiej poczekac az dziecinka bedzie juz z Wami po tej stronie brzuszka.;-)
Spacerkiem poszłam nad staw pokarmić kaczuszki :-) i zdziwiło mnie dlaczego tyle młodzieży jest ubranych biało-czarno jak siadłam na ławce nagle mnie olśniło, że koniec roku jest dzisiaj
A teraz czekam aż mi się makaron ugotuje bo truskawki już na niego czekają
Nie wiem jak zniosę całe i takie dłuuugie wakacje w mieście idzie się zanudzić na śmierć
i te opisy na gg
A od alimentów się nie wymiga idiota jeden!! Ma kasę na iprezowanie to mu się skończy bo wyciągnę od niego nawet ostatniego grosza!! Jak maleństwo nie będzie miało taty to przynajniej nic nie bedzie mu brakowało a ja będę najlepszym mamusio-tatusiem pod słońcem