reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Dziewczyny to na wypadek gdybym dziś wieczorkiem czasu nie miala ..

Aby od sylwestra cały rok był ekstra,
by marzenia się spełniały,
by pieniążki kieszeń Twą wypchały,
a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały.

Niech taneczny lekki krok
będzie z Tobą cały rok.
Niech prowadzi Cię bez stresu,
od sukcesu do sukcesu!
Szczęśliwego Nowego Roku !!!

Każdej z osobna życzy- Justyna ;)

reklama
kasikk - wielkiego skrzata urodzisz :)

jezyk - wybacz zapomniałam wcześniej napisać :/ to dowód na to, że mam krótką pamięć. Ja osobiście nigdy nie kupiłam butów na allegro bo moje stopy są normalnego rozmiaru ale za to szerokie :( I przed zakupem - musze przymierzyć. Za to moja kuzynka jest maniaczką zakupową i maniaczką allegro. Przed wakacjami kupiła sobie tanie Nike i szczęśliwa czekała na paczkę. Przyszły, przymierzyła i wysłała mi paczkę z nimi :)
Ale na mnie też za małe :( ale może po porodzie jak schudnę to wejdę w nie? Tak czy siak - jeśli zamierzasz kupić buty przez net to proponuję wybrać się do konkretnego sklepu, przymierzyć dany model i dopiero wtedy zamawiać na aukcjach. Bo numer numerowi nierówny. Co sklep to ciut inna numeracja.

kasikk - wielkiego skrzata urodzisz :)

jezyk - wybacz zapomniałam wcześniej napisać :/ to dowód na to, że mam krótką pamięć. Ja osobiście nigdy nie kupiłam butów na allegro bo moje stopy są normalnego rozmiaru ale za to szerokie :( I przed zakupem - musze przymierzyć. Za to moja kuzynka jest maniaczką zakupową i maniaczką allegro. Przed wakacjami kupiła sobie tanie Nike i szczęśliwa czekała na paczkę. Przyszły, przymierzyła i wysłała mi paczkę z nimi :)
Ale na mnie też za małe :( ale może po porodzie jak schudnę to wejdę w nie? Tak czy siak - jeśli zamierzasz kupić buty przez net to proponuję wybrać się do konkretnego sklepu, przymierzyć dany model i dopiero wtedy zamawiać na aukcjach. Bo numer numerowi nierówny. Co sklep to ciut inna numeracja.

ja tak właśnie zrobiłam :-)
kupowałam pumy, przymierzyłam w sklepie, potem kupiłam na allegro 200 zł taniej i są super :tak::tak::tak::tak:

jezyk - robię sporo zakupów przez internet. Jak do tej pory jestem zadowolona i nie narzekam. Buty jednak kupuję w sklepie. Może kiedyś zdecyduje się na zakup przez neta, ale musi być niezła okazja. Mam bardzo dziwne stopy, chude, jedna stopa 40 a druga prawie 41. Jak kupuje coś eleganckiego co ma czubki to moje kajaki głębiej wpadają i rozmiar 40 jest za duży i wtedy muszę nabyć 39. Za dużo z moimi stópkami problemów. Ale w tym roku kupiłam mężowi buty przez internet. On też ma dziwną nogę, bo bardzo szeroką. Ale zdecydowaliśmy się bo w Polsce nie ma butów sportowych w formie klapek, a w internecie znalazłam.

Duza rzeczywiscie :szok: moja corcia raczej gigantem nie bedzie, bo w 33 tyg ma 1750g ale zdrowa wiec sie nie martwie :-) a jak duze sa wasze maluszki?

Sprawdzanie wiedzy mężów na temat ubranek dzieciecych interesujace ;-) ja na razie swojego męczyć nie będę - jak juz wyprawka sie skompletuje to wtedy mu podpowiem co i jak, ale jak ciezko mu bedzie zapamietac to sie nie zdziwie, bo do niedawna sama nie wiedzialam co jest czym i jak sie tym poslugiwac :-D

Jesli panowie chodzili z wami do szkoly rodzenia to na pewno ich swiadomosc jest wieksza np w zakresie pielegnacji noworodka. Ja przyznam sie ze jestem jeszcze zielona w tym temacie :baffled: choc powoli sie ucze, a pierwsze zajecia w SR dopiero za tydzien mam wiec mam nadzieje ze sie szybko wyucze, bo musze wiedziec jakie niezbedne rzeczy kupowac, a czego nie warto :tak:

Na Sylwestra idziemy do znajomych, jakies Picollo mam w zanadżu o smaku tropikalnym :-D

Bawcie sie dobrze w Sylwestra i nie szalejcie za bardzo :-D Od jutra przynajmniej żadnej z nas nie bedzie grozil poród w 2008roku :rofl2:

My w domku dziś...nie wiem czy nie zasnę przed północą bo jak głowę do poduszki przyłożę to.... ;-)

Drogie koleżanki brzuszkowate, w Nowym Roku życzę Wam wszystkiego najlepszego, ekspresowych w miarę bezbolesnych porodów, wiele radości z macierzyństwa, pomocy i wsparcia ze strony brzydszych połówek i czego sobie życzycie...no może niech się wszystko nie spełnia od razu żeby było o czym marzyc ;-)

My też w domku i tak pewnie będzie przez następne lata. W TV nic nie ma, właśnie zaczynam filmy ściągać. Jeszcze jakąś pizze zrobię i sałatkę i powinno być miło i przyjemnie. Przynajmniej noworoczny kac nas ominie:-)

Dziewczyny udanego Sylwestra i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku:-)
Szczęsliwych i szybkich porodów, ale nie za szybkich;-)I dużo zdrówka i miłości dla Was, Dzieciaczków i całych Rodzin.

reklama
Ja też składam Najlepsze Życzenia dla Was wszystkich!
Żebyśmy wszystkie mogły miło wspominać swój poród,
żeby dzieci były zdrowe - zawsze!
żeby mąż nie poszedł na drugi plan i nigdy nie zabrakło nam jego miłości i wsparcia,
a same dzieciaczki żeby dawały nam wiele radości i pociechy z życia!

To będzie cudowny, piękny i owocny Rok 2009!
:tak::-):-D

A my Sylwestra spędzimy u mojej przyjaciółki. A w razie akcji - szpital jest po drugiej stronie ulicy ;-)

Do góry