pbg
mama Zuzanki ;)
czy to prawda, ze w szpitalu trzeba po porodzie podac adres przychodni, w ktorej chce sie leczyc dziecko? moja firma zapewnia mi opieke w prywatnej przychodni, ale tylko mnie, poza tym nie ma tam pediatry :-( czym kierujecie sie wybierajac przychodnie? lepiej wybrac te najblizej domu czy kawalek dojechac do lepszego (?) lekarza?

Ehh.. Z Julką juz dziś jest lepiej , choć wczoraj na wieczór zagorączkowała. Podałam jej wczoraj i Kapiemu Nifuroksazyd. Niestety kończy mi się a jest on chyba na receptę, więc wizyta u lekarza nieunikniona.
 Ehh.. Z Julką juz dziś jest lepiej , choć wczoraj na wieczór zagorączkowała. Podałam jej wczoraj i Kapiemu Nifuroksazyd. Niestety kończy mi się a jest on chyba na receptę, więc wizyta u lekarza nieunikniona. I jak tu w taki mroźny dzień łazić po dworzu? Brrrr... Do tego nie wiem czy mnie coś nie bierze
 I jak tu w taki mroźny dzień łazić po dworzu? Brrrr... Do tego nie wiem czy mnie coś nie bierze .Rano wstałam o 5 siu siu i wróciwszy z łazienki do łóżka coś piec mnie zaczęło. Niuńka od wczorajszego dnia też jakoś mało aktywna. Dziś musze jeszcze pozałatwiać kilka spraw w urzędzie a jutro idę na badanka , bo wizyta u gienka w czwartek.
.Rano wstałam o 5 siu siu i wróciwszy z łazienki do łóżka coś piec mnie zaczęło. Niuńka od wczorajszego dnia też jakoś mało aktywna. Dziś musze jeszcze pozałatwiać kilka spraw w urzędzie a jutro idę na badanka , bo wizyta u gienka w czwartek.