Kamylka
Entuzjast(k)a
DokladnieOjjj kochane gdzie wy się spieszycie ..przeciez brzuch może się obniżyć kilka godzin przed porodem ... nie ma reguły że tydzień lub dwa ..a czop może odejść w trakcie skurczy lub w szpitalu ..za bardzo się tym przejmujecie ;-)
Jeszcze jest dużo czasu na wszystkoSpoko maroko ;-)
Ja mam rozwarcie i brzuch mam wysoko .Przy pierwszej ciazy tez lazilam z rozwarciem i czop mi odszedl zaraz przed pierwszym skurczem.W Drugiej wody mi odeszly ale czopu nie widzialam,do konca mialam brzuch wysoko.Mimo trzeciego porodu to przyznam,ze mnie troche strach dopada.Myslalam ze to juz za mna,ale jak pomysle...

... ja mam jutro wizytę w szpitalu i liczę na to moje upragnione DRUGIE USG ..jak nie zrobią ...POZABIJAM 
ja zaczełam pakować torbę, jest w niej kilka rzeczy na razie, bo część jeszcze musze kupic. Dzis mój kochany mężus poszedł do apteki po podkłady poporodowe. Zamówiłam u znajomej pani w aptece, bo nie mogłam dostać. Poszedł i mówi, że zona zamawiała tutaj podkłady poporodowe. Niestety była inna pani i to jakas nie kumata. pyta się mojego małzona: co to jest, czy to takie podpaski. A on na to wkurzony: a skąd ja mam to wiedzieć, to pani chyba rodziła dzieci(ta babka ma 2 dzieci). I ona pracuje w aptece