reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Hej laski. Jestem wkurzona na maxa! :wściekła/y: Rano zaczął mi odchodzic czop i zaczął mnie trochę boleć brzuch. Mieliśmy jechać na basen, ale ja powiedziałam, że zostaję, bo mnie za bardzo boli, żeby siedzieć. Także mąż, Inga i teściowa pojechali sami, teściowa chciała zostać ze mną na wszelki wypadek, ale ja wolałam, żeby jechała z nimi i w razie czego będę do niej dzwonić na komórkę, bo przecież Tomek nie wejdzie z telefonem do wody. No i tak... mam skurcze co 10 minut w tej chwili, dość bolesne, a Ci od godziny nie odbierają telefonu! :wściekła/y::angry: Dupki osrane! :-( A jakbym zaczęła mieć co 3 minuty to co bym zrobiła?! tfu tfu

ja też chcę :tak::tak::tak:, może wyślę męża na księżyc to się zacznie hahahaha
sprzątanie nie pomaga - wczoraj kafelki w łazience i kublu od sufitu do podłogi umyłam lustra antar też szorowałam i kupa. Intruz nie wyłazi.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja byłam wczoraj na imprezce:happy: od godz. 19- 23...znosiłam już jajco :eek::-p pod koniec ...mała tak zaczęła sie kręcić ...że zwinęliśmy sie do domu ...4 godziny siedzeia to za dużo :confused2:... Oczywiście poszłam spać to była 2:30 ..mój stary fandzolił z kimś na skypie a ja nie mogłam spać ...Co za BARAN :angry::crazy:
A potem miałam sny że mnie zdradzał z koleżanką ..myślałam że go utłukę :angry::angry::angry:...we śnie oczywiście ;-)... Bożeeee te sny sa niesamowite w ciąży :-D:-D:-D

Nathalie !!! nie wierze! Aż mi trudno w to uwierzyć! Termin miałaś dokładnie na dziś! :))) Ale jaja! A mąż jak wróci to najpierw go wałkiem a później ucałuj! :)))
Będziemy trzymać kciuki i czekać na jakieś wieści!
Może pojedź autobusem na porodówkę, a mężowi wyślij smska ;-):-D:-D

wow kobietki tyle się dzieję tutaj teraz :-) Nathalii i j widzę zaraz zaraz..a ja nawet nie mam kiedy zajrzeć za bardzo, bo przy teściowej więcej roboty niż jak jej nie ma. Ugotowałam pyszny obiadek i odpoczywam, bo jednak stanie przy garach męczy. A teściowa...przywiozła sobie kapustę kiszoną z mięsem (bo do bigosu jak ona to nazywa nie jest to za bardzo podobne) i je to codzień od czwartku, ja jadłam raz i więcej nie zamierzam bo to już z tydzień ma...Gdyby nie to że jak jeżdże do lekarza i na ktg muszę z kimś Kubka zostawiać dawno bym jej za drzwi wystawiła torby. W pt wróciłam z usg a Kuba nie jadł jeszcze śniadania ( chodził głodny od 7 a wróciłam przed 10) i tłumaczyła się że wywalił miskę z kaszką. Zaczęła robić dopiero jak ja już weszłam dobrze do domu...osłabia mnie ta kobieta. Sorry że tak ględzę...

Nathalii czekamy na wieści :-)

no to się ruszyło :)
pbg trzymam kciuki
No i Nathalie też coś tam wzięło :)

Ps. Gubie się w tych wątkach cholercia

reklama
Nie chce nic mówić ale Asus ostatnio na bb była 29 stycznia. Mam jakieś przeczucia że komp to sie jej nie popsuł :) No chyba że pisała że jej nie będzie a ja to przeoczyłam :/

Do góry