zapmarta
Karolkowa mama
pbg trzymam kciuki !!! koniecznie daj znać jak już niunia będzie z Tobą 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga, Ardzesh- jesteście jeszcze w paczuszce?![]()

Nawet teście nie pomogli.

Kamylka
Jeżeli chcesz mieć więcej cytowanych postów to najpierw klikasz "+", a potem "odpowiedz" i jedziesz...![]()

Rano zaczął mi odchodzic czop i zaczął mnie trochę boleć brzuch. Mieliśmy jechać na basen, ale ja powiedziałam, że zostaję, bo mnie za bardzo boli, żeby siedzieć. Także mąż, Inga i teściowa pojechali sami, teściowa chciała zostać ze mną na wszelki wypadek, ale ja wolałam, żeby jechała z nimi i w razie czego będę do niej dzwonić na komórkę, bo przecież Tomek nie wejdzie z telefonem do wody. No i tak... mam skurcze co 10 minut w tej chwili, dość bolesne, a Ci od godziny nie odbierają telefonu! 
Dupki osrane! :-( A jakbym zaczęła mieć co 3 minuty to co bym zrobiła?! tfu tfuHej laski. Jestem wkurzona na maxa!Rano zaczął mi odchodzic czop i zaczął mnie trochę boleć brzuch. Mieliśmy jechać na basen, ale ja powiedziałam, że zostaję, bo mnie za bardzo boli, żeby siedzieć. Także mąż, Inga i teściowa pojechali sami, teściowa chciała zostać ze mną na wszelki wypadek, ale ja wolałam, żeby jechała z nimi i w razie czego będę do niej dzwonić na komórkę, bo przecież Tomek nie wejdzie z telefonem do wody. No i tak... mam skurcze co 10 minut w tej chwili, dość bolesne, a Ci od godziny nie odbierają telefonu!
Dupki osrane! :-( A jakbym zaczęła mieć co 3 minuty to co bym zrobiła?! tfu tfu
nathali to zaczyna się na dobre Huraaaa... Relaksik kochana jak sie czujesz teraz nasilają się .... ojjjjj jak fajnie pewnie dzis urodzisz .....

...ale wpadałam w euforię hihihihi