Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
tak!!! Was to tylko zostawić na pół dnia!!;-):-) nastukają tak, że nadrobić nie mogę, co niektóre urodzą,jak wkurzona na Męża Nathalii, ;-)- może to jakiś sposób na szybki i krótki poród??
ciekawam, jak reszta?? -j-, pbg, asus- wiadomo coś??
wróciłam po dozorach średnio zadowolona, niewielu w domu zastalam, trza by z raz jeszcze pojechać, a ja nie wiem, czy mi się uda jeszcze przed godziną zero...
ale zakupki ciut rozjaśniiły mi humor -w biedronce za 17 zeta kupiliśmy taki nieduży fajowski kosz na bieliznę -tylko dla Hanki :-) i trzy paczki chrupek orzechowych dla mnie!! wlaśnie pałaszuje

a jeśli chodzi o sny to jakoś tydzień temu mialam taki jeden wyraźny: ze mi Hanka się wierci i wierci i powoli wychodzi głową do góry miedzy piersiami - rozciąga skórę tak mocno, że zaczynam przez nią widzieć jej twarz, a potem przebija się i... ziuuuu do cycka, bo jest głodna

tędy poowinno się dzieci rodzić, a nie tak z d..py strony
;-)
idę brzucho smarować i do wyra... buziole:*

ciekawam, jak reszta?? -j-, pbg, asus- wiadomo coś??wróciłam po dozorach średnio zadowolona, niewielu w domu zastalam, trza by z raz jeszcze pojechać, a ja nie wiem, czy mi się uda jeszcze przed godziną zero...

ale zakupki ciut rozjaśniiły mi humor -w biedronce za 17 zeta kupiliśmy taki nieduży fajowski kosz na bieliznę -tylko dla Hanki :-) i trzy paczki chrupek orzechowych dla mnie!! wlaśnie pałaszuje

a jeśli chodzi o sny to jakoś tydzień temu mialam taki jeden wyraźny: ze mi Hanka się wierci i wierci i powoli wychodzi głową do góry miedzy piersiami - rozciąga skórę tak mocno, że zaczynam przez nią widzieć jej twarz, a potem przebija się i... ziuuuu do cycka, bo jest głodna

tędy poowinno się dzieci rodzić, a nie tak z d..py strony
;-)idę brzucho smarować i do wyra... buziole:*
a znowu w dzień to jakoś tak mi zlatuje ten czas, że nawet nie wiem kiedy. Najgorsze to chyba to że zlatuje na niczym, bo na nic nie mam siły ani ochoty...
no ale ta jak pisałyście, najlepiej do poradni laktacyjnej.
stwierdził, że uczy się cierpliwości. Chyba hormony zaczęły mi szaleć, albo popadam w jakąś panikę