reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ale tu się bolączkowo zrobiło:-p ale mnie też różnego rodzaju bóle brzucha nie ominęły dzis w nocy:no: może bolał mnie nie tyle brzuch co krocze (sorry, że tak dosłownie:-D) czułam jakby mi sie miało rozerwać na pół..miałam tak juz wcześniej, ale to trwało chwilę..a dziś całą noc się z tym męczyłam..oczywiście spałam jak na lekarstwo..i całą noc -J- siedziała mi w głowie..może urodziła??;-)
no a o zgadze to nie wspomnę..brzuch mam na kolanach a zgagę jak nigdy przedtem:wściekła/y: szczególnie jak się położę..ale widzę, że nie tylko mnie to trzyma:sorry2:
wczoraj na mieście spotkałam dwie koleżanki i powiedziały, że juz nie długo urodze, bo zmieniłam sie na twarzy i tak im się wydaje..tylko dlaczego mam im wierzyć?? skoro aga nawet lekarzowi nie ufa:-D a ja w czwartek do ginki znowu..rano miałam ciśnienie 150/90 więc znowu za dużo:-(

reklama
jolek2 nie, nic właśnie nie mam ! Czułam, że to nastąpi, jak obserwowałam znikające zapalniczki. Moja kuchnia jest jeszcze nieurządzona, więc pieca rzadko używam, stąd podstawowych akcesoriów brak. Ale ma żelazko ! Może jak rozgrzeję do czerwoności i przyłożę papier to się zacznie coś tlić chociaż, iskra jakaś ! :D W ciąży końcowym etapie, takie eksperymenty mogą być twórcze :D ;) A tak na poważnie, to po prostu zajdę do sklepu i kupię zapałki chociażby. Tylko kiedy mi się zachce :D ?

wczoraj na mieście spotkałam dwie koleżanki i powiedziały, że juz nie długo urodze, bo zmieniłam sie na twarzy i tak im się wydaje..

Kolejne wiereznie mi sie przypomnialo, ze przed porodem usta sie zmieniaja :)) takze dziewczeta do luster :))

Kraf jak to spac? a w nocy co? Krzysia ganialas?

J i Asusek juz pewnie maja maluszki ze soba, ale musimy sie uzbroic w cierpliwosc.

Golimku mojej znajomej synek nie mogl sie doczekac na dzidzie, a jak ona pojechala rodzic dzidzie to on stwierdzil, ze nie chce braciszka i wyrzuci go do smieci. Ale szybko zmienil zdanie jak braciszka zobaczyl :) no i prezent dostal :))

A tak z innej beczki, to wkurzam się bo wczoraj urządziłam dzień gruntownego golenia, jako że depilatorów nie preferuję, używam zwykłych maszynek jednorazowych. W ruch poszła pianka, potem kąpiel no a po kąpieli całe ciało oliwką nasmarowałam i od wczoraj nie chcą mi zejść z kolan i okolic ciut ponad nimi wysypka, mam jakieś czerwone punkciki! Wrrr, jak ja nienawidzę, jak mi wyskakuje coś takiego. Myślę, że oliwka tutaj namieszała i zawiniła ;)

Aga, a jak mnie sobie wyobrażasz???:-) Ja ogólnie mocno rozwalona jestem, chociaż nie wyglądam podobno:-D
Ewelinko, te ostatnie dni są najgorsze, ale już niedługo:-)

A tak z innej beczki, to wkurzam się bo wczoraj urządziłam dzień gruntownego golenia, jako że depilatorów nie preferuję, używam zwykłych maszynek jednorazowych. W ruch poszła pianka, potem kąpiel no a po kąpieli całe ciało oliwką nasmarowałam i od wczoraj nie chcą mi zejść z kolan i okolic ciut ponad nimi wysypka, mam jakieś czerwone punkciki! Wrrr, jak ja nienawidzę, jak mi wyskakuje coś takiego. Myślę, że oliwka tutaj namieszała i zawiniła ;)

Może dlatego ,że skóra była podrażniona po goleniu i weszła w reakcję z oliwką :tak:
Powinno zejść ;-)

reklama
Aga, a jak mnie sobie wyobrażasz???:-) Ja ogólnie mocno rozwalona jestem, chociaż nie wyglądam podobno:-D
Ciężko opisać, ale jak dla mnie niezły ubaw w twoim domu jest. Jesteś chyba zakręcona w pozytywnym tego słowa znaczeniu. I często mam taką sytuację przed oczami: Franek coś zbroił, ty jesteś wściekła bo już masz wszystkiego dość, wrzeszczysz itp, a za chwilę wszystko ci mija i się sama z siebie śmiejesz:-D:-D:-D.

Ale każdą sobie prawie jakoś wyobrażam :-D:-D:-D.

Do góry