reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

dzisiaj zapowiada się u nas ładny dzień jak na razie zero wiatru. Jak wieje to my też wychodzimy na spacerek bo zwariowalibyśmy w domku. a w ogóle to witam:-):-)
Kacperek w przedszkolu, Piotrek w pracy, Cypuś śpi (pewnie zaraz wstanie bo to jego 30 minutowa drzemka) a ja zapraszam na kawkę

reklama
dzisiaj zapowiada się u nas ładny dzień jak na razie zero wiatru. Jak wieje to my też wychodzimy na spacerek bo zwariowalibyśmy w domku. a w ogóle to witam:-):-)
Kacperek w przedszkolu, Piotrek w pracy, Cypuś śpi (pewnie zaraz wstanie bo to jego 30 minutowa drzemka) a ja zapraszam na kawkę
Jezyku ja sie napije kawy,bo robie dzisiaj kolejne niesmiale podejscie ,moze mala nie bedzie miala kolki.
U nas o dziwo dzisiaj piekna pogoda:tak:.Po szalenstwach z laktatorem lece pod prysznic i wybywam z domu.Jutro u nas swieto-Dzien Krolowej,tutaj jest to najwazniejszy dzien w roku,swieta nawet nie sa tak wazne:rofl2:

Wrocilismy ze wsi... Maly przeszedl sam siebie - budzil nam sie tylko na jedzenie :-p a tak to niemal caly czas spal - chyba tak dziala gorskie powietrze :tak: Odpoczelismy.... a Maciek byl pod takim wrazeniem zmiany miejsca ze jeszcze nam wczoraj odsypial emocje w ciagu dnia ;-)

Potrafi juz przespac 8 godzin :-D:-D a nawet z piersiami ni8e mam juz problemu po takiej dlugiej przerwie...

U nas dziś ciąg dalszy pięknej pogody, z tym że zero wiatru. Jest bardzo ciepło i jak mała wstanie i zje idziemy spacerować :) Dziś w planach zaliczamy babcię :-)
W nocy było tak ciepło, że Weronisia obudziła się po 3 i musiałam jej zmienić pajacyka na cieniutkiego rampersa, ale i tak do 4.30 spacerowałam, bo tak się rozbudziła :no: Ale za to rano pospałyśmy do 10 :-D

słuchajcie a w moim kochanym małym miasteczku aż chuczy od plotek na mój temat :-D:-D:-D Jestem na ustach wielu plotkarek. Całą zime przechodziłam z brzucholem wielkim jak balon, co oczywiście pokazywałam wam i koleżanka z forum widziała , żem na patologii leżała a tu ludziska podejrzewają mnie , że to nie moje :-D:-D:-D, No bo jak i kiedy???:-D:-D:-D. Nawet brzucho mi nie został!!! Jak nie został jak został.:tak::-D:-D:-D
Bo kamuflować to trza umić!!!:-D:-D:-D

i jeszcze jedno....
własnie dzwoniłam do okulisty , czy jutrzejsza wizyta aktualna a pani w recepcji powiedziała, ze tak, jutro zabieg koagulacji siatkówki...:szok::szok::szok:
Ja myślałam, że najpierw jakaś wizyta a dopiero potem wstępny termin tego zabiegu a tu okazuje się , że już jutro...:szok::szok::szok:BOJEM SIEM !!!:eek:
Zatem trzymajcie kciuki za pomyślność.:sorry:

nie ma to jak plotki ;-)

u mnie do tej pory w bloku chuczy od plotek ze ja to taka mloda mama bo wygladam na 16 lat a mam naprawde 23 lata :-D a tu mnie co chwila jakas wscibska sasiadka zaczepia i pyta ile mam lat... albo moja mae zaczepiaja ze niby z niej mloda babcia jest :sorry:

reklama
-j- to trzymam kciuki za zabieg

U mnie było to samo skąd my to dziecko wzieliśmy???? jak ja bez brzucha chodziłam, chyba zaadoptowali żeby becikowe dostać:baffled::eek::laugh2:

Do góry