Kraf popieram J. Zośka tez wstawała o 5-6 jak nie miałam zasłonek w oknach. Teraz kupiłam takie grobowo czarne i pięknie jak za dotknięciem różczki spi do 8
No i jeszcze od 5 śpi ze mną, bo tak mnie wychowała( wiem że to nie pedagogiczne)
reklama
Jolek amstaffy to sa super psy do dzieci pod warunkiem że mają bliski kontakt z przewodnikiem i są dobrze zsocjalizowane. Amstaf potrzebuje się wyżyc bo ma nieziemski temperament. Osobiście kocham te psy, i nagonka na nie jest niezasłużona, wiekszośc krzywdy wyrządziły tej rasie krzyżówki i psy nierasowe w typie asta, krzyzowane przez głupich ludzi którym chodzi o kasę ze szczeniąt. Także jeśli pies ma byc bezpieczny i w miarę bezproblemowy wymaga pracy i conajmniej szkolenia PT( juz na pewno wymaga tego amstaf+codzienna dawka wysiłku) ogródek koło domu nie wystarczy
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
oglądałam i tak jakby Twoje..tylko, że od jakiejś Eweliny..chyba, że imiona pomylilinapisałam maila z pytaniem o alergię i karmienie do dzieńdobry tvn i chyba zaraz lekarz będzie na nie odpowiadał :-))
ciekawe cz to moje pytanie będzie????
My z mackiem czesto gdzies jezdzimy ;-) poznal ju tyle osob ze na pewno nie bedzie mial pojecia kto jest kim a ponadto wiekszosc z tych osob to bardzo dlaeka rodzina i znajomi wiec rzadko bedzie mial z nimi stycznosc. Ale dzieki temu maly nie boi sie obcych 

antar podzielam twoje zdanie . Nasz jest rewelacyjny ,ja nie za bardzo lubię psy ale on tak mi przypadł do serca ,że nie wiem co bym zrobiła jak by co... a co do biegania to on ma wspaniałe warunki co dzień kilka razy mąż i chłopcy biorą go na szaleństwa drogą 1km do lasu i z powrotem .Mężowi służy bo ładną figurę przybiera. No i koło domu też ma dużo miejsca.Jak wystawiam wózek do ogrodu tokładzie się przy nim i pilnuje a jak Niko się zaczyna wiercić to przylatuje do mnie i się kręci między nogami i wiem ,że małemu coś tam nie pasujeJolek amstaffy to sa super psy do dzieci pod warunkiem że mają bliski kontakt z przewodnikiem i są dobrze zsocjalizowane. Amstaf potrzebuje się wyżyc bo ma nieziemski temperament. Osobiście kocham te psy, i nagonka na nie jest niezasłużona, wiekszośc krzywdy wyrządziły tej rasie krzyżówki i psy nierasowe w typie asta, krzyzowane przez głupich ludzi którym chodzi o kasę ze szczeniąt. Także jeśli pies ma byc bezpieczny i w miarę bezproblemowy wymaga pracy i conajmniej szkolenia PT( juz na pewno wymaga tego amstaf+codzienna dawka wysiłku) ogródek koło domu nie wystarczy![]()

zapmarta
Karolkowa mama
Larkaa, to mnie rozbawiłaś

ja wstaję ze cztery razy do Karolka i wszystko bym dała, żeby wstawać dwa razy. Okna zasłonięte, ale to mały cwaniaczek i ma w nosie to, że w nocy się śpi.

zasłoń okno kocem
;-)
![]()
zasunę roletki..Mam takie granatowe to mam nadzieje że się sprawdzi. Zobaczymy
reklama
Dziewczyny może założymy wątek o wprowadzaniu nowych pokarmów do diet naszych malców. Butelkowe dzieciaczki już powinny coś szamac, a cycowe różnie, ale słyszałam że gluten powinno się wprowadzac juz w piątym miesiącu życia. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak karmic jak wprowadzac, wolałabym sie za wczasu przygotowac na to, a wiele dziewczyn ma już za sobą te doświadczenia. Co wy na to?