Hej dziewczynki,
Witam serdecznie nowe dziewczynki! Rozgosccie sie:-)
Nathalie - dzieki za namiar, juz jestem w kraju, sprobuje, moze mi sie uda zalapac do tego lekarza.
A Twojej coreczki teksciki, sa przeurocze.

Moja 17-miesieczna corcia mowi na razie tylko pojedyncze slowka, a dluzsze wypowiedzi zdarzaja sie jej na razie w tylko dla niej zrozumialym jezyku i juz nie moge sie doczekac, kiedy bedzie mowic wiecej i wyrazniej
Milenko - uwazaj, nie zaraz sie od swojego chlopaka. Jestesmy teraz strasznie podatne na wszelkiego rodzaju choroby. Profilaktycznie zaaplikuj sobie wieksza dawke naturalnej witaminy C. Ja wlasnie bylam lekko podziebiona, ale czosnek i cytrynka pomogly.
Mitsu - trzymam kciuki za poniedzialek. ;-) Mysle, ze jak szczerze przedstawisz sytuacje rodzicom, to predko zmiekna. Zatem nie boj sie.
Co do witamin, to ja biore od samego poczatku taki preparat witaminowy polecony przez mojego lekarza o nazwie Femibion 800. Podobno bardzo dobry. Zawiera kwas foliowy, podstawowe witaminy, Metafolin i jod. Oczywiscie staram sie tez jesc wiecej warzyw i owocow, ale biorac go czuje sie po prostu bezpieczniej.
Co do brzuszka, to u mnie juz jest duzy, ale dosc duzy mi pozostal po ciazy z Flavia, w miedzyczasie jeszcze bylam krotko w drugiej ciazy i poronilam, ale i wtedy nieco sie powiekszyl, dlatego teraz wygladam na co najmniej 3-4 miesiac

. Teraz czeka mnie odwiedzanie rodzinki i nie chcialabym jeszcze nikomu mowic, ze jestem w ciazy. Nie wiem, czy uda mi sie to ukryc.
Pozdrowienia i milej niedzieli!