.....
Ponawiam moje pytanie odnośnie tego ostatniego USG genetycznego. Któras z Was już robiła? Z tego co czytałam powinno się go robić do 32 tygodnia.
ja idę we czwartek :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.....
Ponawiam moje pytanie odnośnie tego ostatniego USG genetycznego. Któras z Was już robiła? Z tego co czytałam powinno się go robić do 32 tygodnia.
....
i ja mam takie głupie pytanie
dziewczyny
moja mała tak wariuje, że nie jestem w stanie wytrzymać (od 3 dni)
mam wrażenie jakby pół dnia zapierała się rękami i nogami i rozciągała, brzuch mi aż wręcz rozrywa w środku, a ona naaaapieraaaaaa ze wszystkich sił, tu noga, tu ręka! i bach bach!
ktoś tak ma?![]()
suupperrrr, gratuluję !!!:-)zdałam laseczki:-)
i co???? Masz juz jakies nowinki???Dziewczyny dzisieaj z samego rana moja współlokatorka pojechała do szpitalazaczął sie poród!!!
Wielkie brawa dla ciebie za odwagęPrzełomowy dzieńwepchałam się do kolejki. Normalnie bym stała... ale, że święta już blisko to ludzie jak szaleni robią zapasy (choćby na całą zimę). Podeszłam do kasy pierwszeństwa - która już zakręcała i ciągnęła się w nieskończoność. Ale reakcja ludzi standardowa - odwracanie wzroku.
Więc podeszłam do Pani kasjerki z drugiej strony i poprosiłam o wpuszczenie :-) Przeszłam przed kilka osób, ale jeden Pan miał mnie gdzieś. Spojrzał tylko z góry na dół i odwrócił się. Więc grzecznie czekałam :-) I kasjerka dała jasno do zrozumienia temu niekumatemu Panu, że ma mnie przepuścić. Zagryzał zęby ze złości bo miał być właśnie obsłużony:-)
A mój mąż dzisiaj tylko mnie dopingował i zacierał ręceSama nie potrafię tego zrobić, muszę mieć kogoś kto mnie do tego popycha
![]()
mam tak samo jak dziewczynydziewczyny moja mała tak wariuje, że nie jestem w stanie wytrzymać (od 3 dni)
mam wrażenie jakby pół dnia zapierała się rękami i nogami i rozciągała, brzuch mi aż wręcz rozrywa w środku, a ona naaaapieraaaaaa ze wszystkich sił, tu noga, tu ręka! i bach bach!
ktoś tak ma?![]()