reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Witam dziewczyny po dluzszej nieobecnosci. bylismy przez ponad trzy tygodnie w Polsce na Swieta i dopiero co wrocilismy.
duuuuuzo stron mam do nadrobienia ale chcialabym Wam zlozyc zyczenia

Udanego Sylwestra i Szczesliwego Nowego Roku:-)

my Sylwestra spedzimy raczej w domu chyba ze cos sie zmieni w ostatniej chwili ale szczerze mowiac nie chce mi sie nigdzie ruszac :sorry2: jakis leniuszek sie ze mnie zrobil ale to pewnie przez to ze w Polsce wszedzie ganialismy aby wszystkich poodwiedzac i mam tego juz dosyc jak i moj brzusio :-(
papa

reklama
kuliżanki, muszę wam coś zdradzić. Od wczoraj trzyma mnie taki dobry humor, że szok. Czuje się jakbym cały czas trawsko jarała:-D:-D:-D.
No ale, bo znów zapomnę:
szczęśliwego Nowego Roku, uważajcie jak będziecie otwierać Piccolo, wylewają się same z butelki, samych bezbolesnych porodów, i bleblele i jeszcze czego sobie życzycie:-):-):-)

Larkaa TV mamy angielską, a ta o wiele fajniejsza niż polska, tzn na pewno o wiele mniej dołująca. ;-)

Mój mąż właśnie na łowy filmowe się wybrał, trzeba kupić coś na wieczór, bo co tu robić jak ja w takim stanie. :-p

Dziekuję za życzenia i dołączam się do nich! Wszystkiego najlpeszego z okazji Nowego Roku!!!!!!!!!! Oby był lepszy niż poprzedni, żeby nam się zdrowe dzieciaczki szybciutko i sprawnie urodziły, i oby wszystkie były grzeczniutkie i nie dawały mamusiom za bardzo popalić. :-)

Duza rzeczywiscie :szok: moja corcia raczej gigantem nie bedzie, bo w 33 tyg ma 1750g ale zdrowa wiec sie nie martwie :-) a jak duze sa wasze maluszki?
Nasz Maluch ważył w 31 tyg 1600, a teraz idziemy pojutrze do lekarza i aż się obawiam, ze jeśli Mała nadal tak rośnie, to mi się te 10 cm rozwarcia na niewiele zda przy porodzie:rofl2::rofl2:

Babeczki i ja życzę wszystkiego co najlepsze dla wszystkich... niech porody bedą w miarę szybkie i jak najmniej bolesne a Maluszki zdrowe :) no i wszystkim tego, czego najbardziej pragniecie :) Trzymajcie się cieputko i uważajcie na siebie :*

My Sylwestra równiez spędzamy w domu... mąż załapał jakies przeziebienie, więc nawet nie za bardzo bedzie mógł coś wypić, ale ja mam swój dziecięcy musujący trunek :) wiec bedę łączyc się z Wami w toastach :)

Mój mąż przeszedł test ciuszkowy celująco !!!

Ja życzę wam, aby przyszły rok był dla nas bardzo pomyślny, aby nasze pociechy urodziły się zdrowe, pięknie rosły i były najukochańszymi dzieciakami na ziemi !!!

reklama
hej

ja dziś na ktg byłam i wsjo ok. lekarz się dziwił, po co ja na to ktg przyszłam??? dziwne..... , jakoś wytłumaczyłam, że chcę uniknąć uduszenia się dziecka, jak mogło się to zdarzyć w pierwszej ciąży....

na Sylwka wybywamy do teściów, mąż już pojechał do pracy.
zakupiłam 2 butle piccolo :-) i będziemy z synem dawać czadu :-). Kuba już się doczekać nie może fajerwerków :-), u nas już co prawda dają czadu i strzelają już.

za niecałą godzinkę teścio ma po nas przyjechać, więc....

W NOWYM ROKU, TUŻ PO BALU
OPRÓCZ SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, SZMALU
PROŚ NIEBIOSA BY CI DAŁY
DUŻO SEKSU I GORZAŁY (jak już będziemy mogły ;-)) :-D:-D:-D:-D
DO SIEGO ROKU!!!!
życzą elwiski :-)

Do góry