reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Lajfik, Wolfia u nas nie ma żadnych produktów Nivea Baby, a tak lubię te kosmetyki! :wściekła/y: W ogóle zauważyłam, że tutaj jest bardzo słaby wybór produktów chemicznych (może dlatego, że Anglicy nie należą do najczystszych narodów :-p ) np płyny do mycia naczyń u nas w Tesco sa tylko 2 :szok:

Maranthawielkie dzięki za linka. :happy: Powiedz jeszcze ile płaciłaś za przesyłkę?

Megusek wszystkiego najlepszego z okazji czwartej rocznicy ślubu! Jakie macie plany na wieczór? :cool2:

A nam przywieźli łóżko!!!
e035.gif
s020.gif
s065.gif
Dziś będę spała jak królowa! :-):-D:tak: Mam tylko nadzieję, że bedzie ok, mój mąż kupował je przez internet. Ciekawość mnie zżera, jest w kartonach i nie moge sobie zerknąć nawet tak jest poowijane. Musze czekać aż Tomek wróci z pracy. :rolleyes2:

reklama
Nathalie ja kupowałam ze skelpu internetowego z allegro i super przyslali mi paczką ekonomiczną 2tyg. szła ale to było przed swietami i wszystko jest w jak najlepszym porządku :) to ten sklep SklepBabyLand_pl Nivea Baby Szampon i płyn do kąpieli 2w1 500 ml (471706596) - Aukcje internetowe Allegro

Wolfia ja również rodzić będę w Coombe Womens Hospital :) i teraz mam tam wizytę w piątek za tydzień 16.01.09.

Pozdrawiam słonecznie :)

maran-atha zwroc uwage na ten produkt czy on czasem nie jest od pierwszego miesiaca zycia. bo ostatnio w sklepie tez nalapalam tych produktow a pani przy kasie pyta czy chce od chwili narodzin czy od 1 miesiaca bo nie wszystkie mozna od razu stosowa. I wlasnie taki produkt 2w1 musialam odlozyc.

Lajfik ja tych produktów Nivea Baby kupiłam wiecej a tylko jeden link wstawiłam,a rzeczywiście widziałam w Tesco, że mają płyn do kapieli jakiś chyba własnie w tych krajów wschodnich sprowadzany.

Nathalie płaciłam za paczkę ekonomiczną do 4 kg wysłaną pocztą polska 75zł.

Justina84 rzeczywiście czasem na kosmetykach piszą, że jest od pierwszego miesiąca życia, ale lekarze mówią, że to jest tak napisane dla asekuracji, gdyby coś się działo z wrażliwą skórą dziecka, ale wiadomo, że niektore kosmetyki uczulają nawet starsze dzieci a są przeznaczone od urodzenia gdy inne nie uczulają nawet noworodków a są niby od 1szego miesiąca, więc z tego co wiem to głównie zależy od wrażliwości skóry Maluszka i od skłonności do alergii.

Wolfia ja tutaj chodzę do szpitala od początku ciąży i nie narzekam bo personel bardzo miły i zawsze pomocny a moja współlokatorka, ktora rodziła 8 grudnia mówiła mi, że naprawde położne podczas porodu sa bardzo miłe, pomagają jak mogą i motywują. Ogólnie słyszałam pozytywne opinie od zanjomych, które też rodziły w Coombe Womens Hospital, więc myślę, że powinno być dobrze :) a na kiedy Ty masz wyznaczony termin?? Bo być może spotkamy sie na porodówce ;) ja mam między 17 a 21 lutego :)

Lajfik ja tych produktów Nivea Baby kupiłam wiecej a tylko jeden link wstawiłam,a rzeczywiście widziałam w Tesco, że mają płyn do kapieli jakiś chyba własnie w tych krajów wschodnich sprowadzany.

Ja też mam z Polski więcej produktów .... chyba 5 lub 6 moja mama mi to przywiezie 27 stycznia ...uwielbiam ten zapach Nivei... normalnie nie mogę się doczekać zapachu dzidziusia ..jest taki śliczny :-D:-D:-D
Oby tylko mała nie miał uczelenia ...bo tez tak może sie przytrafić :confused:
bo wtedy będę kombinowała cos innego :sorry2:

dołączam się do fanek kosmetyków Nivea, jedyne co mi nie podchodzi z tej firmy to chusteczki nawilżające no po prostu nie mogę znieść tego zapachu jest całkiem inny niż reszta kosmetyków dlatego chusteczki kupuję Dzidziuisa pachną pięknie.

megusek i lajfik wszystkiego dobrego z okazji rocznic ślubu oby jak najwięcej wspaniałych chwil i przeżyć.

A ja poprasowałam i padam ze zmęczenia, Piotrek na szczęście pomył naczynia po obiedzie to idę trochę poleżeć jeszcze muszę go pomęczyć żeby poukładał w komodzie ciuszki, chociaż nie wiem czy to dobry pomysł bo on do dziś nie wiedział co to spiochy:-):-):-p

No niestety ja mieszkam w drugim co do wielkości mieście ...a jest jeden produkt :-p:-p:-p

W Dunnes Stores swego czasu były wszystkie cztery, podczas gdy w Tesco jeden, albo żadnego:sorry2::-p

np płyny do mycia naczyń u nas w Tesco sa tylko 2 :szok:

Nie no to u nas nie jest tak źle:-D Chyba że się tak zapatrzyłam na ten, którego używam, że innych nie widzę:-p:rofl2: ... może nie ma innych:-p

a na kiedy Ty masz wyznaczony termin?? Bo być może spotkamy sie na porodówce ;) ja mam między 17 a 21 lutego :)

A ja mam termin na 7 lutego, ale zobaczymy jak to będzie;-) W każdym razie do zobaczenia - może się spotkamy;-)

na usg dziś spoko
mała dalej na tyłku siedzi, przepływy ok., waga ok 2730 gram.
no i 19.01 może być ten wielki dzień :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ktg też dobrze wyszło.

zdycham !! choróbsko mnie wzięło :-(
trzęsie mnie
mam 37,8
miałam dziś problemy z krążeniem, palce mi siniały i drętwiały:szok::szok::szok::szok: no i wiecznie mi zimno.
do łoża!!!!!!!!

sorry, że nic nie skomentuję.. nie mam siły.

reklama
na usg dziś spoko
mała dalej na tyłku siedzi, przepływy ok., waga ok 2730 gram.
no i 19.01 może być ten wielki dzień :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ktg też dobrze wyszło.

zdycham !! choróbsko mnie wzięło :-(
trzęsie mnie
mam 37,8
miałam dziś problemy z krążeniem, palce mi siniały i drętwiały:szok::szok::szok::szok: no i wiecznie mi zimno.
do łoża!!!!!!!!

sorry, że nic nie skomentuję.. nie mam siły.

o cholerka!! Elwisku, to przecież już już tuż tuż!!! :eek::eek::eek: wracaj do sił, Kochana, czyli szykuje nam sie pierwszy Junior, si ?? :-) Jak to zleciało....

Ja dziś na zajęciach chciałam się dogadać z prowadzącym, że już do końca stycznia sobie odpuszczę obecność na zajęciach, a tylko zdam materiał i pracę zal... a ten Młodzian pyta się, na kiedy termin- więc mówię, że 14 luty... i co? okazało się, że jego Kobieta też wtedy się "rozwiązuje":szok::-D (a materiału nie muszę zdawać, to tak nawiasem, czyżby jakaś taryfa ulgowa??;-);-);-))
nie spytałam, gdzie będą rodzić... jak go spotkam na porodówce, to będą jaja dopiero :-D:-D:-D

Do góry