reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Hej
No piękne wieści:-):tak:. Antar trzymaj sie tam. Mam nadzieję , że cię nie wymęczą zbytnio.Chyba zamiast kroplówy z oksy wolałabym cc.:baffled:

A u nas infekcja rozwinęła się do tego stopnia , że maluchy mają zapalenie oskrzeli.:-(Mnie narazie czaszka dymi, ale to chyba dlatego , że ta noc do miłych nie należała.

Ciężką noc miałam, więc nie zagłębiam sie co u was. Innym razem poczytam.Mykam odespać.

Pozdrawiam.

reklama
ewciapoli13 pocieszyłaś mnie troszkę, ale tylko troszkę, bo jak na razie jesteś jedyna która tak się wypowiada o oksy. A tego też się boję, bardziej niż porodu i mam nadzieje, że nie pojadę na porodówkę za wcześnie, żeby mi tego g... nie dawali w żyłę.

-j-, dużo zdrówka dla dzieciaków. z zapaleniem oskrzeli nie ma żartów ;/ o złej porze rodzimy, tyle tych infekcji teraz, na dodatek przyszla odwilż i może być jeszcze gorzej.
kraf, Twój Krzysiu waży w sam raz:-) Ewciapoli, a Twój Jędrek to już kawał chłopa.
Oj też bym wolała CC niż oksy, wiele się nasłuchałam bólu przy oksy...

Ciekawa która będzie następna:confused:

antar współczuje, oksy nie miałam, ale słyszałam ze okrutny ból. Jak oksy poszło w ruch to chyba nie będzie łatwo:-:)-:)-(.
No na pewno nie należy to do przyjemnych rzeczy ... to powoduje że skurcze są częstsze i silniejsze :baffled::-p
Hej
No piękne wieści:-):tak:. Antar trzymaj sie tam. Mam nadzieję , że cię nie wymęczą zbytnio.Chyba zamiast kroplówy z oksy wolałabym cc.:baffled:
Jak mnie podłączą do oksy i znów bym miała czekać 10 godzin w bólach :eek:...to ja to pierniczę i biorę znieczulenie

Ciężką noc miałam, więc nie zagłębiam sie co u was. Innym razem poczytam.Mykam odespać.
J dużo zdrówka dla maluchów i obyś ty się nie rozchorowała na maxa ...Buziaki ;-)
Pozdrawiam.

ewciapoli13 pocieszyłaś mnie troszkę, ale tylko troszkę, bo jak na razie jesteś jedyna która tak się wypowiada o oksy. A tego też się boję, bardziej niż porodu i mam nadzieje, że nie pojadę na porodówkę za wcześnie, żeby mi tego g... nie dawali w żyłę.

Może zdarzyć się też tak ,że bóle masz co parę nawet minut ,a rozwarcie stoi w miejscu i co ??? porażka :szok::szok:..ja tak miałam i mnie oszołomy męczyli oksy od godz. 12:00...a o 15:00 była juz taka jazda że nie mogłam z bólu :-p:eek:..nic mi nie dali przciwbólowego bo to pierwszy poród i tak musi być :baffled: barany!!!
Rozwarcie było cały czas na trzy palce i ani rusz dalej:crazy:
A urodziłam dla pocieszenia ...dopiero 23:55 ;-)
Jak teraz też nie będzie rozwarcia tylko bóle ...chromole wtedy i biorę znieczulenie:-D:-D:-D

Dopiero 3360? ja bym powiedziała już 3360. Ja za to w poniedziałek byłam i było tylko 2624 :(

:tak::tak::tak:

antar współczuje, oksy nie miałam, ale słyszałam ze okrutny ból. Jak oksy poszło w ruch to chyba nie będzie łatwo:-:)-:)-(.
No na pewno nie należy to do przyjemnych rzeczy ... to powoduje że skurcze są częstsze i silniejsze :baffled::-p
Chyba zamiast kroplówy z oksy wolałabym cc.:baffled:

J dużo zdrówka dla maluchów i obyś ty się nie rozchorowała na maxa ...Buziaki ;-)

Może zdarzyć się też tak ,że bóle masz co parę nawet minut ,a rozwarcie stoi w miejscu i co ??? porażka :szok::szok:..ja tak miałam i mnie oszołomy męczyli oksy od godz. 12:00...a o 15:00 była juz taka jazda że nie mogłam z bólu :-p:eek:..nic mi nie dali przciwbólowego bo to pierwszy poród i tak musi być :baffled: barany!!!
Rozwarcie było cały czas na trzy palce i ani rusz dalej:crazy:
A urodziłam dla pocieszenia ...dopiero 23:55 ;-)
Jak teraz też nie będzie rozwarcia tylko bóle ...chromole wtedy i biorę znieczulenie:-D:-D:-D

Dopiero 3360? ja bym powiedziała już 3360. Ja za to w poniedziałek byłam i było tylko 2624 :(

:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
no ciekawe czy tak już teraz będzie do końca lutego . Będziemy się po kolei rozsypywać? Tak czytam o was i wam zazdroszczę bo ja dopiero na koniec lutego. Hejka która jutro
antar nie trzymaj się;-) tylko rozsypój powodzenia

reklama
Do góry