reklama
AgniesiaP ten placz i niepokój i pręzenie to moze byc wlasnie po lekach na bakterie, bo one powoduja bóle brzuszka - w sumie kazde które bralismy (augmentin, urotrim, furagin) mialy na ulotkach wpisane,ze zazwyczaj boli po nich brzuszek. młody brał to łącznie przez ponad miesiąć i był strasznie marudny i budził sie czesto w nocy. jak bakterie sie wyniosly i przestal brac leki to przesypia cale noce i na co dzien jest usmiechniety. wiec zacisnij zeby i pociesz sie,ze to minie.
Golimek mieszkam na wildzie wiec kawałek do siebie mamy:-(ale pracuje na grunwaldzie wiec znam ta okolice i moze jak juz popoludnia beda bardziej słoneczne uda nam sie spotkac. moge podjechac na grunwald z mlodym i wózkiem i mozemy gdzies sie przejsc.
Golimek mieszkam na wildzie wiec kawałek do siebie mamy:-(ale pracuje na grunwaldzie wiec znam ta okolice i moze jak juz popoludnia beda bardziej słoneczne uda nam sie spotkac. moge podjechac na grunwald z mlodym i wózkiem i mozemy gdzies sie przejsc.
szczęśliwa1
Fanka BB :)
To też masz nieciekawie :-(szczesliwa1 ja jestem na nogach od 5tejmaly zasypial tylko na chwile i budzil sie szybko wiec malo szans na odespanie..... dopiero o 13 zasnol na godzinke wiec pospalam razem znim :-) troszke sil nabralam w tej chorobie ale i tak wkurza mnie katar
ale zaraz maz wraca i choc Mackiem sie zajmie, bo juz mi dzidzi szkodaciezko sie z nim nawet pobawic teraz a jak placze to nie mam sily nosic
tak bym chciala polezec w lozeczku
![]()
na szczescie Dominik potem zasnął na godzinke ale ja niestety tylko na moment sie położyłam i Julka wstała a jak mąż wrócił to troszke odpoczełam ale nie wiele bo Dominik wstał i on nie pozwoli spokojnie poleżeć wiec sie juz nie kładłam a dzisiaj choroby ciąg dalszy Julka w nocy nie dała pospać teraz odsypiaa Dominik od piatej na nogach a ja ledwo mówie bo mam taka chrype dobrze ze kataru nie mam
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
dzień chłodny!!
a moje Maleństwo spało od 21 do 5, zjadło, pokupkowało, zjadło i śpi
oby tak częśściej:-) bom wyspana dziś
a moje Maleństwo spało od 21 do 5, zjadło, pokupkowało, zjadło i śpi

oby tak częśściej:-) bom wyspana dziś

szczęśliwa1
Fanka BB :)
Jeżyk dziękuje :-)
U nas tez pogoda okropna ja chce słoneczko i ciepełko :-)
U nas tez pogoda okropna ja chce słoneczko i ciepełko :-)
hooba
lutówka 2009 i 2012
Zazdroszczę spania:-
-( U nas tragedia z tym jest
. Muszę Małego nauczyć chyba samemu zasypiać, może będzie lepiej...

reklama
Zazdroszczę spania:--( U nas tragedia z tym jest
. Muszę Małego nauczyć chyba samemu zasypiać, może będzie lepiej...
Oj tak, tylko jak to zrobic?