reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
AgniesiaP ten placz i niepokój i pręzenie to moze byc wlasnie po lekach na bakterie, bo one powoduja bóle brzuszka - w sumie kazde które bralismy (augmentin, urotrim, furagin) mialy na ulotkach wpisane,ze zazwyczaj boli po nich brzuszek. młody brał to łącznie przez ponad miesiąć i był strasznie marudny i budził sie czesto w nocy. jak bakterie sie wyniosly i przestal brac leki to przesypia cale noce i na co dzien jest usmiechniety. wiec zacisnij zeby i pociesz sie,ze to minie.

Golimek mieszkam na wildzie wiec kawałek do siebie mamy:-(ale pracuje na grunwaldzie wiec znam ta okolice i moze jak juz popoludnia beda bardziej słoneczne uda nam sie spotkac. moge podjechac na grunwald z mlodym i wózkiem i mozemy gdzies sie przejsc.

Labudka, z chęcia się spotkam jak tylko wrócimy z wakacji, czyli na początku lipca:-) Teraz mam młyn, bo w czwartek robię 2 latka Frankowi:-)

szczesliwa1 ja jestem na nogach od 5tej :tak: maly zasypial tylko na chwile i budzil sie szybko wiec malo szans na odespanie..... dopiero o 13 zasnol na godzinke wiec pospalam razem znim :-) troszke sil nabralam w tej chorobie ale i tak wkurza mnie katar:no:
ale zaraz maz wraca i choc Mackiem sie zajmie, bo juz mi dzidzi szkoda :confused2: ciezko sie z nim nawet pobawic teraz a jak placze to nie mam sily nosic :baffled: tak bym chciala polezec w lozeczku :tak:
To też masz nieciekawie :-(
na szczescie Dominik potem zasnął na godzinke ale ja niestety tylko na moment sie położyłam i Julka wstała a jak mąż wrócił to troszke odpoczełam ale nie wiele bo Dominik wstał i on nie pozwoli spokojnie poleżeć wiec sie juz nie kładłam a dzisiaj choroby ciąg dalszy Julka w nocy nie dała pospać teraz odsypiaa Dominik od piatej na nogach a ja ledwo mówie bo mam taka chrype dobrze ze kataru nie mam

martussa ja dzisiaj też wyspana!!!!!!!!!!! Cypus spał od 21:30 do 3:30 i potem do 7 i teraz znowu spi:-):-)

szczęśliwa zdrówka życzę

A pogoda dziś koszmarna, zimno brrrr

reklama
Do góry