ja juz zmienilam, bo moje wielkie dziecko przestaje sie miesci na dlugosc w gondoli. ale spacerowke mam rozlozona na plasko, wiec w niej jeszcze nie siedzi. sprobowalam jak bylo cieplo, bo mialam wrazenie, ze w tej gondoli to jest mega duchota, a spacerowka jakas taka bardziej przewiewna i tak juz zostalo
reklama
My jeszcze nie wkładamy do spacerówki jeszcze mamy trochę czasu a poza tym jest straszna ta pogoda i strasznie wieje więc w gondolce jest mu zdecydowanaie cieplej, chociaz jak nadejdą upały to może się skusimy już w lipcu. też mamy taka spacerówkę rozkładaną na płasko
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
my też myślimy, żeby od lipca zacząć wozić Blankę w spacerówce
myślę, że pięć miesięcy to już odpowiedni wiek jeżeli oczywiście spacerówka się rozkłada na płasko..bo ja nie to dopiero wtedy aż dziecko zacznie samodzielnie siedzieć

yawla jest to do zrobienia. Kładziesz, wsadzasz smoka i przez jakiś czas pilnujesz żeby nie wypadł albo żeby sam nie wywalił go. No i czasem po minucie dziecię śpi a czasem po 30 min. Różnie to bywa, ale da się to zrobić. Uwierz, ja nie wierzyłam do momentu jak ciotka mojego M tak Juranda nie położyła spać.
Moj maly zasypia sam w lozeczku Tak jak pisza dziewczyny czasami musze mu smoka kilkanascie razy do pysia wsadzac a czasami zasypia odrazu Gdy placze nie biore go na rece tylko glaszcze go po buzi i daje smoczek Gracjanek na poczatku spal u nas w sypialni w kolysce ale z niej wyrosl dlatego teraz spi u siebie w pokoju U nas bardzo pomocna w zasypianiu jest karuzelka ktora ma przyczepiona do lozeczka i obowiazkowo musi miec przy buzi pieluszke:-)yawla jak tylko kwęka i popłakuje to nie podnosić za to głaskać ale nie rozmawiac i nie rozsmieszać, możesz mu nucić kołysankę, a jak się mocno rozpłacze to wziąc na ręcę uspokoić, przytulić i odłożyć do łóżeczka

ana545
Mama Gabrysia
ana ja teraz zoabczyłam że my blisko siebie mieszkamy:-)
Rzeczywiscie Jezyku dopiero teraz zauwazylam :-):-)
ana545
Mama Gabrysia
Dziewczyny a mi dziecko sie popsulo 
Do tej pory spal troche w dzien tak ze moglam cos zrobic teraz od kilku dni ma nowy styl i spi moze z 40 min , i nie jest wcale zmeczony ani marudny ani spiacy nic .
Tym samym ja padam na twarz bo on am tez nie posiedzi chwila i juz po towarzystwo kweka

Do tej pory spal troche w dzien tak ze moglam cos zrobic teraz od kilku dni ma nowy styl i spi moze z 40 min , i nie jest wcale zmeczony ani marudny ani spiacy nic .
Tym samym ja padam na twarz bo on am tez nie posiedzi chwila i juz po towarzystwo kweka

aga221122
mama Jurandzika :))
habcia pokaz swojego Maksia, o Jurandzie lekarz powiedział kolos 

reklama
habcia pokaz swojego Maksia, o Jurandzie lekarz powiedział kolos![]()
hihih