reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

W sims 3 tez bym chetnie pograla:tak: A czy ktoras z was kupuja juz papmersy 4 bo u nas juz chyba czas zmienic 3 na 4 ech... jak te dzieci szybko rosna:-):-D:-)
0017795676.gif

reklama
Ja mam Sims3 :tak: jedyna gra jak mi podchodzi to one :-p fajne sa - to chyba calkowity zbior dotychczasowych czesci ;-) jak zasiade to od razu godzina z glowy :-p ale gralam tylko dwa razy do tej pory bo nie ma kiedy :tak:

Mysia Pampersy3 faktycznie sa juz male na Macka ale za to Hugissy 3 sa w sam raz a Bella Baby Happy 3 az za duze :-D ja rozne kupuje:sorry:

Mysia ja zużyłam juz paczke 4 teraz mam z lidla 4 bo była promocja po24,90 i nawet jestem zadowolona poradziły sobie z kupkami Zosi:-)

A te pampersy jakos dziwnie mi pachniały pare dziewczyn narzekało na 3 a mi 4 się nie podobały

Skazanego obejrzałam tylko parę odcinkow jakos mnie nie wciągnął:baffled:

Dziewczyny a ja szaleję, bo wyszło SIMS 3 :D
Truje mężowi non stop, myślę, że do końca miesiąca nie wytrzyma i mi kupi, a jak nie to sama sobie kupię, o.
Ostatnio grałam znowu w Heroes V na latopie jak młoda spała, to trochę odżyłam. I odpoczęłam :)
Taki już ze mnie maniak komputerowy :) Narazie mam przerwę z książkami to sobie znajduję zajęcia.

Larka uwielbiam heroesow:-)

My też jesteśmy maniakami serialowymi. Lostów obejrzelismy wszystkie nakrecone odcinki, super, bardzo nas wciągnął, ale faktycznie już przeginają i motaja na maxa pod koniec. Drugi nasz ukochany serial to "Gotowe na wszystko". :-)

Co do gierek komputerowych to grałam kiedyś w Harry'ego
Pottera. Mam teraz najnowszą - dostałam od męża z jakiejś tam okazji - i nawet się za nią nie zabieram, bo sie boję, ze nocki bede zarywać. Za to teraz namiętnie gram na nintendo w Curious Village. :happy:

Dziewczyny a ja szaleję, bo wyszło SIMS 3 :D
Truje mężowi non stop, myślę, że do końca miesiąca nie wytrzyma i mi kupi, a jak nie to sama sobie kupię, o.
Ostatnio grałam znowu w Heroes V na latopie jak młoda spała, to trochę odżyłam. I odpoczęłam :)
Taki już ze mnie maniak komputerowy :) Narazie mam przerwę z książkami to sobie znajduję zajęcia.

to jedyna gra jaka lubie :)

reklama
A ja mam do Was pytanie :)
Czy któraś z Was, lubi może czytać fantastykę? Kupiłabym sobie fajną książkę, ale brak mi pomysłów jaką. Jak się któraś zgłosi, to przejdę na priva :)
Megusek lubi książki,(kiedyś byłam na jej stronce) ale chyba nie fantastykę, więc się nie nadaje ;-):-D
Pliiiiiissss czy któraś jest maniaczką?

Do góry