reklama
Ja mam Sims3
jedyna gra jak mi podchodzi to one
fajne sa - to chyba calkowity zbior dotychczasowych czesci ;-) jak zasiade to od razu godzina z glowy
ale gralam tylko dwa razy do tej pory bo nie ma kiedy 
Mysia Pampersy3 faktycznie sa juz male na Macka ale za to Hugissy 3 sa w sam raz a Bella Baby Happy 3 az za duze
ja rozne kupuje

Mysia Pampersy3 faktycznie sa juz male na Macka ale za to Hugissy 3 sa w sam raz a Bella Baby Happy 3 az za duze

mary105
Fanka BB :)
Mysia ja zużyłam juz paczke 4 teraz mam z lidla 4 bo była promocja po24,90 i nawet jestem zadowolona poradziły sobie z kupkami Zosi:-)
A te pampersy jakos dziwnie mi pachniały pare dziewczyn narzekało na 3 a mi 4 się nie podobały
Skazanego obejrzałam tylko parę odcinkow jakos mnie nie wciągnął
A te pampersy jakos dziwnie mi pachniały pare dziewczyn narzekało na 3 a mi 4 się nie podobały
Skazanego obejrzałam tylko parę odcinkow jakos mnie nie wciągnął

ana545
Mama Gabrysia
Dziewczyny a ja szaleję, bo wyszło SIMS 3
Truje mężowi non stop, myślę, że do końca miesiąca nie wytrzyma i mi kupi, a jak nie to sama sobie kupię, o.
Ostatnio grałam znowu w Heroes V na latopie jak młoda spała, to trochę odżyłam. I odpoczęłam
Taki już ze mnie maniak komputerowyNarazie mam przerwę z książkami to sobie znajduję zajęcia.
Larka uwielbiam heroesow:-)
ana545
Mama Gabrysia
W sims 3 tez bym chetnie pogralaA czy ktoras z was kupuja juz papmersy 4 bo u nas juz chyba czas zmienic 3 na 4 ech... jak te dzieci szybko rosna:-)
:-)
![]()
Ja mam 4 sleep&play sa super bardzo mi te pieluzki podpasowaly cena extra ;-)
Nathalie
Fan(ka)
My też jesteśmy maniakami serialowymi. Lostów obejrzelismy wszystkie nakrecone odcinki, super, bardzo nas wciągnął, ale faktycznie już przeginają i motaja na maxa pod koniec. Drugi nasz ukochany serial to "Gotowe na wszystko". :-)
Co do gierek komputerowych to grałam kiedyś w Harry'ego
Pottera. Mam teraz najnowszą - dostałam od męża z jakiejś tam okazji - i nawet się za nią nie zabieram, bo sie boję, ze nocki bede zarywać. Za to teraz namiętnie gram na nintendo w Curious Village.
Co do gierek komputerowych to grałam kiedyś w Harry'ego
Pottera. Mam teraz najnowszą - dostałam od męża z jakiejś tam okazji - i nawet się za nią nie zabieram, bo sie boję, ze nocki bede zarywać. Za to teraz namiętnie gram na nintendo w Curious Village.

Dziewczyny a ja szaleję, bo wyszło SIMS 3
Truje mężowi non stop, myślę, że do końca miesiąca nie wytrzyma i mi kupi, a jak nie to sama sobie kupię, o.
Ostatnio grałam znowu w Heroes V na latopie jak młoda spała, to trochę odżyłam. I odpoczęłam
Taki już ze mnie maniak komputerowyNarazie mam przerwę z książkami to sobie znajduję zajęcia.
to jedyna gra jaka lubie
reklama
A ja mam do Was pytanie
Czy któraś z Was, lubi może czytać fantastykę? Kupiłabym sobie fajną książkę, ale brak mi pomysłów jaką. Jak się któraś zgłosi, to przejdę na priva
Megusek lubi książki,(kiedyś byłam na jej stronce) ale chyba nie fantastykę, więc się nie nadaje ;-)
Pliiiiiissss czy któraś jest maniaczką?
Czy któraś z Was, lubi może czytać fantastykę? Kupiłabym sobie fajną książkę, ale brak mi pomysłów jaką. Jak się któraś zgłosi, to przejdę na priva
Megusek lubi książki,(kiedyś byłam na jej stronce) ale chyba nie fantastykę, więc się nie nadaje ;-)

Pliiiiiissss czy któraś jest maniaczką?