reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Zapomnialam, ze tu same raczki. Wszystkiego najlepszego solenizantki!!! Ja tez do Was dolacze za 4 dni i wypije lampke winka rowniez za Wasze zdrowko:tak:

Mikimauro, supermamo i superbabo pisz jak najczesciej, bardzo poprawiasz wszystkim humor swoja pozytywna energia :-)

A co do mezow i prania, to musze przyznac, ze moj doskonale sobie radzi, rozroznia kolory, kupuje proszki, wybielacze, odplamiacze i rozne nowosci, a nawet doksztalca sie czytajac wyniki testow produktow (w tym proszkow) przeprowadzane przez tutejsza fundacje Warentest, nastawia pralke, tylko jak rozwiesi to musze po nim poprawiac :baffled: - mam fiola tak jak labudka.

reklama
mamaflavii to masz szczescie bo moj odkad mieszkay razem 2 razy wlaczyl pralke:baffled:oczywiscie musialam go instrulowac:happy2: rozwiesic pranie to wole sama bo jak on rozwiesi...:dry:
mikimauro pisz jak najwiecej i jak najczesciej:tak:Jestes tutaj na forum takim sloneczkiem:-):-):-)

Martussa wszystkiego naj naj naj!!! Co do napojów wyskokowych to juz nawet zaliczylam martini bianco :)mmmm...moje ulubione:) (ale tylko odrobinkę)-tak dla smaczku:)

Moj M jakos do prania sie nie garnie, ale za to dzis mnie zadziwil bo posprzatal calą chalupę kiedy ja spalam po poludniu z młodym:) normalnie musze to zapisać kredą w kominie:)hihihi a pozniej mi powiedzial ze mnie podziwia że ze wszystkim sobie radze, bo on nie wie jak mi sie to udaje:) posprzątać, poprasowac i jeszcze ugotować przy Mateuszku:)
Jak na zlośc jakies chrobsko mi sie przypaletalo, gardlo pali zawroty glowy i na dodatek ten upal:(((( buuuuuuu

no i po zadymie;-);-);-)
już jestem, :-):-):-)

nigdy, ale to prze nigdy nie dopuszczajcie mężoli do prania!!!!!!!! zasada nr 1-zeby pranko było posegregowane kolorami, czy gatunkami materiałów oni i tak soś spiep....ą i ulubione ciuszki do kosza. wierzcie mi to strasznie boli kiedy trzeba ulubiona kiecke wywalić, bo zmieniła kolorek, albo się jedwab rozerwaał od jeansowego suwaka, oj boli, boli:dry:;-);-);-):dry::-D:-D:-D:-D

:tak::tak::tak: dlatego ja zawsze kontroluje to co on wklada do prania ;-)

Martussa - spoznone zyczenia :-):-):-)

Martussa, spóźnione, ale najlepsze życzenia urodzinowe dla Ciebie.

Jeśli chodzi o męża, to nie mogę narzekać: pranie, sprzątanie, gotowanie i pieczenie pysznych ciast, aha a ostatnio doszły pierogi z truskawkami i jagodami:-):-):-):-)
Bogu dziękuję za niego !!!

Dzień doberek mamuśki:-):-):-):-)

żeby nie było, tylko się witam ;-);-);-) no może po jednym wpisiku w tematy i uciekam!!!!!
musze do miasta, kurcze jak ja nie chcę, tam licho kusi strasznie:-:)-:)-(, a ja przyrzekłam ze nie dam się skusić:-:)-:)-(. No nic jakoś centrum omine boczkiem:-)

miłego klikania;-);-);-)

reklama
Dziewczyny wymiękam pogoda mnie dobija, w domu siedzimy do 17 a i tak goraco strasznie:-p:-p Cypol w samym bodziaku a mimo to topi sie razem ze mną.
pozdrawiam brak mi sił na pisanie

Do góry