reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

a generalnie witajcie:-D:-D:-Dmój mężolek usprawnił mi kompa, myslałam ze straciłam łacze z wami na jakiś dłuzszy czas, może się tak stać w każdej chwili, bo jakiś dupek zainstalował mi nieorginalny windows,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ma to naprawić, ale jest gdzieś na urlopie. Ale to nie koniec świata, jak synowie dopusszczą mnie do swojego komputera to od czasu do czasu poklikam sobie z Wami :-D:-D narazie jestem:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja melduję się , że jestem:-). Dzis podpisaliśmy umowę z operatorem na 2 lata:-). Przykro mi bardzo, że nie nadążę za wami :-(choć bardzo bym chciała wiedzieć co i u kogo:tak:. Uzależnienie:baffled:.... Odezwę się jutro:tak::-).
witaj witaj już cię brakowało za długo

oj dzięki dziewczynki już u nas lepiej
mikimauro no to dobrze że masz tego masażyste po wizycie opisz pare masaży
jasne nie ma sprawy, najpierw jednak czekam na wizyte u lekarza, bo ten masazysta przyjmuje prywatnie, wiec mnie skasuje strasznie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
właśnie dzwoniłam w sprawie domku i mnie baba zdżażniła:wściekła/y::wściekła/y:, bo powiedziała ze jeszcze dwie rodziny chca obejrzeć i ona sobie wybieze tą najlepszą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja byłam pierwsza, powina dać temu kto się pierwszy zdecyduje, bo tak to co chwila ktoś będzie chciała obejrzeć i nigdy nie podejmie decyzji.:wściekła/y::wściekła/y:a taki piękny był, taki w moim stylu, kapitalny, kurczaki mam dołek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
właśnie dzwoniłam w sprawie domku i mnie baba zdżażniła:wściekła/y::wściekła/y:, bo powiedziała ze jeszcze dwie rodziny chca obejrzeć i ona sobie wybieze tą najlepszą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja byłam pierwsza, powina dać temu kto się pierwszy zdecyduje, bo tak to co chwila ktoś będzie chciała obejrzeć i nigdy nie podejmie decyzji.:wściekła/y::wściekła/y:a taki piękny był, taki w moim stylu, kapitalny, kurczaki mam dołek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
trzymam kciuki domek jak marzenie piękny

Kilka razy bylismy juz w takiej sytuacji i zawsze wybierali angoli:angry::baffled::angry:pomimo,ze bylismy pierwsi:baffled: W poniedzialek mamy kolejny dom do obejrzenia i mam nadziej,ze to bedzie strzal w dziesiatke:tak:chyba,ze znowu ktos sprzatnie go nam sprzed nosa:wściekła/y:

jolek no to rzeczywiście nieciekawie u ciebie było, mam nadzieję że już lepiej, no i że ci się najstarszy chłop nie rozłoży:happy2:
lajfik dzielna kobitka :tak::tak::tak: dobrze, że jednak w tym Gdańsku dali radę wylądować, bo inaczej to byś miała klops..
mikimauro domek na serio fajny, jak na angielskie standardy rzekłabym nawet, że wypaśny :-) ale tak z innej beczki mam prośbę do ciebie - tylko się nie obraź, że ci zwracam uwagę - cieszę się że nauczyłaś się cytować po kilka postów za jednym zamachem, ale błagam cię nie rób tego aż tak nagminnie cytując non-stop po kilka dlugaśnych wypowiedzi. Ciężko się czyta non stop to samo :sorry2: może łatwiej jest pogrubić adresata, czytając co piszą ludzie wcześniej, wiemy czym się kto pochwalił...:sorry2:

nade mną chyba wisi jakieś fatum.
Zmywara przyszła tydzień temu. Ale do zmywarki nie dołączyli nam instrukcji obsługi (a ma dużo programów więc nie wiem czym się różnią) i bez instrukcji montażu (a zmywarka jest do zabudowy). Wróciliśmy do sklepu i we wszystkich innych zmywarkach dołączone są w środku woreczki z tymi instrukcjami i jeszcze ze śrubkami i innymi badziewiami potrzebnymi do zamontowania jej. Nam ktoś wyciągnął i nie dołączył. W sklepie mówią, że to nie ich wina :dry:
Więc zmywara sobie leży w kuchni i czeka na cud. Mąż ją podłączył i wczoraj puściliśmy ją po raz pierwszy, ale wystaje z mebli i wygląda paskudnie :wściekła/y:

Mila wkurza się już na spacerkach że z pozycji leżącej nic nie widzi. Jak idę rano i wiem, że będzie spać to luzik. Ale popołudniami to ona cały czas chciałaby być na rączkach. Pomimo, że waży chyba najmniej z całego naszego forum, to wierzcie mi, że nie mam siły jej ciągle trzymać na spacerku :dry:
Wczoraj popołudniu przed spacerkiem, kazałam mężowi założyć spacerówkę. I co? Kuna! Spacerówka jest z defektem!!! Nie da się jej założyć. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wózek kupiony w grudniu zeszłego roku więc nie wiem na ile uda mi się załatwić problem. Dzisiaj po pracy każę mężowi się zawieźć i jeśli nie załatwię sprawy na miejscu to zrobię chyba tam borutę :wściekła/y::wściekła/y:
W sumie, to zamierzałam spacerówkę wyciągnąć dopiero za miesiąc. Dobrze, że mnie skusiło wcześniej, bo nie wiem na ile byłybyśmy uziemione :-:)no::wściekła/y:

Dziewczyny musze Wam powiedzieć że jestem tak zachwycona tym że wycieliśmy Kacperkowi ten migdał że nawet jakby trzeba było zapłacić dwa razy tyle to warto. Moje dziecko biega po deszczu, je lody, chodzi na bosaka, oddycha pieknie noskeim i ...jest zdrowe, szczęśliwe wstaje wyspany i ja po prostu nie posiadam się ze szczęścia:-):-) wiem że gdybyśmy jeszcze nie zdecydowali się na ten zabieg to mały byłby chory przy byle wiaterku a tak jest naprawdę super.

Cypek ma już te dwa ząbki coraz większe i już ładnie widać, za to ręce ma po łokcie w buzi:baffled:

ardzesh a w internecie nie znajdziesz instrukcji obsługi?? a te części to może trzeba dokupić skoro ich nie macie, chociaz ja to bym się w sklepie o nie kłóciła:no:

ardzesh współczuje problemówzawsze tak jest ze nieszczescia chodzą parami
Jezyk ciesze sie ze kacperek jest zdrowy:-)
Jolek2 zdrówka życze
Miki trzymam kciuki za domek :-)

reklama
misia-u mnie chyba zaważyła ilość dzieci, babka boi się ze rozniesiemy jej chałupe, to jest prywatna oferta, wiec wiesz, kobitka pierwszy raz wynajmuje domek. bo kupiła sobie lepszy , powiedziała ze zadzwoni, no ale juz znam odpowiedż. nic straconego, w przyszłym tygodniu facet ma mi przysłać nowe oferty których jeszcze nie ma na Dafcie. zobaczymy.Wczoraj oglądałam domek, straszny, naprawde, na tym osiedlu były dwie oferty, jeden ten straszny, a drugi piękny, jak sie okazało to facet pokazał mi ten kiepski, ja odrazu mu powiedziałam że to jakaś pomyłka i niech mi szuka tego co ja chce, ja mam czas i będę czekała i polowała na taki który będzie mi odpowiadał. bo już mam dość mieszkania w takich zwyczajnych domkach, często podniszczonych.

Do góry