reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Macie może pomysł co kupic 2latkowi na urodzinki w sierpniu idziemy do męża bratanka i nie mam pomysłu:baffled:
nie mam pojęcia:no::no::no:, ja jestem na fali lalek, kuchni, malowideł..... ale wczoraj na przyjeciu u Majeczki młodsi chłopcy wyszperali w kartonach z zabawkami najbardziej meską zabawke na świecie - maszynówe strasznie głośną. Troche z autopsji wiem ze jeśli nie jakiś wypasiony [ czytaj głośny] karabin to auto na pilota... to facetów cieszy w tym wieku:tak::tak::tak:

moje drogie mamuśki bardzo, bardzo dziękuje za życzenia dla mojej Majeczki, przyjęcie było bardzo udane, wszyscy bawili się fantastycznie, Maja była kapitalna , z wczorajszego dnia brała wszystko garściami, mam na myśli szczęście.. była jak nie sobą, zdecydowanie potrzebowa tego przyjęcia, tej uwagi swoją osobą... troszke się wyciszyła, ewidentnie jej wcześniejsze zachowanie było podyktowane zazdrościa, i brakiem czasu dla niej. Wczoraj odbiła sobie ten niedostatek. jeszcze raz bardzo dziękuje za zyczenia:tak::tak::tak::-):-):-)
dttgg.jpg

ha ha!
fatum wisi dalej.
Próbowałam dzisiaj odpalić autko (nie moje, tylko pożyczone od taty) przekręcam kluczyć a tam "wziuuum" i nie odpalił :no: Może akumulator się wyładował (mam nadzieję!) a jak nie to klops!
i wczoraj jak szłam na spacerek z mężem to on zauważył w przednim kole w wózku gumę! Flak jak nic! Dziś zabrał koło do pracy i próbował zakleić. Dzwonił, że naprawił. Przywiózł (bo nie miałam jak się dostać do lekarza, bo autko zepsute, wózek też) i okazało się, że podczas dwóch godzin od napompowania koła - znowu zeszło powietrze. Szlag mnie trafi.
Chyba usiądę i nic nie będę dotykać, żeby więcej nie psuć.

akumulator naładowany. samochód odpalił. Uf.
Ale teraz rzeczy popsute są nie do pary więc ciekawe co będzie dalej.
Nie wiecie, czy takie małe koło od wózka można naprawić tam, gdzie robią koła do samochodów? Bo takie coś mam blisko domu :) tylko boję się, że panowie mnie tam wyśmieją :sorry2:
Habcia - jadę pod Rzeszów, a właściwie pod Stalową Wolę. Ale kuzynka mieszka w Rzeszowie więc na sam weekend miałam się do niej zwalić. Ale jak z nią dzisiaj gadałam, to stwierdziła, że też pojedzie na wieś i tam będziemy odpoczywać razem :)

Dziś Nathalie ma urodziny, ale jej ostatnio tu nie ma.
Nathalie- jak nas czasem czytasz - to życzymy wszystkiego NAJ!!! :-):tak::-):cool2:
BUZIACZKI!!

I dla Majeczki również :tak:;-):-)

Dziś Nathalie ma urodziny, ale jej ostatnio tu nie ma.
Nathalie- jak nas czasem czytasz - to życzymy wszystkiego NAJ!!! :-):tak::-):cool2:
BUZIACZKI!!
Dołączam się WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NATHALIE :tak::tak::tak::tak::tak:

Nathal ardzesh no kurde masz kobito pecha ostatnio... :szok: a z tym kółkiem to idź do normalnego wulkanizatora, koła od rowerów naprawiają to od wózków nie mogą... Podejrzewam, że jak się miło uśmiechniesz to nawet kasy nie wezmą :tak:

habcia to czekamy na foty z panieńskiego i ze ślubu :-)
nimfii ja byłam raz na show męskiego striptizu, z koleżanką jakieś 3 lata temu... Rozbierali się 2 murzyni i 1 Polak i to całkiem niefajnie. Na szczęście miałyśmy darmowe wejściówki bo wygrane w konkursie radiowym. Ale warto się przekonać samemu, co masz sobie oszczędzać - leć puki jesteś młoda i syn nie widzi gdzie matka chodzi :-D;-):-D

reklama
Do góry