reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Larkaa, uważam, że najważniejszy jest wspólnie spędzony czas. Spacer, wyjście na pyszną kolację, lody itd.
My obchodzimy w tym roku 5 rocznicę ślubu i do tej pory nie kupowaliśmy sobie prezentów, poza jednym ale wspólnym: aparatem fotograficznym.:-)

reklama
habcia to czekamy na foty z panieńskiego i ze ślubu :-)
nimfii ja byłam raz na show męskiego striptizu, z koleżanką jakieś 3 lata temu... Rozbierali się 2 murzyni i 1 Polak i to całkiem niefajnie. Na szczęście miałyśmy darmowe wejściówki bo wygrane w konkursie radiowym. Ale warto się przekonać samemu, co masz sobie oszczędzać - leć puki jesteś młoda i syn nie widzi gdzie matka chodzi :-D;-):-D

Striptizu jednak nie bedzie :-p zwykla zabawa w klubie... ale ide sie troszke pobawic moze tak do polnocy, bo od 4 znow bede musiala byc na nogach, ech :dry:
Moze jeszcze kiedys bede miala okazje isc na striptiz, ale jak juz to wolalabyl zobaczyc jakis Latynosów :-D:tak:

Sto lat dla Majeczki i Nathalie!!!!!

Kochane i doświadczone mamuśki, doradźcie - za 2 tygodnie mamy z mężem pierwszą rocznicę ślubu, ale zupełnie nie mam pomysłu co z tym dniem zrobić ;/
Macie może jakieś pomysły na prezent dla męża?

Ja na pierwsza rocznice chcialabym isc na jakas kolacje tak jak pisza dziewczyny no i ogolnie spedzic ten czas tylko we dwoje :tak: Zobaczymy, moze bedzie okazja :tak: Prezentow nie potrzebujemy bo ciagle ktores z nas cos dostaje...

My co prawda jeszcze nie jestesmy po slubie ale na naszą rocznice przygotowalam M moje sexy zdjęcia(\przyjaciółki zrobily mi sesję) Bylam wtedy gdzies w 8 mc ciązy a zdjęcia byly czarno-biale, nago albo w delikatnej bieliźnie i bizuterii na lóżku:) Ale M byl szczesliwy!!!! Ja z kolei dostalam od niego śliczny naszyjnik.....i spedzilismy sobie wieczor tylko we dwoje....
mysle ze najważniejsze w naszej obecnej sytuacji (z dzidziulkami) wyrwac sie gdzies tylko we dwoje, zjesc cos pysznego i przypomniec sobie jak bardzo sie kochamy :)

witajcie mamuśki:-):-):-)
mam dostęp do sieci:tak::tak::tak:
Monika fantastyczny pomysł z taką sesją fotograficzną:tak::tak::tak:
ja nie pamiętam pierwszej rocznicy, ale chyba było coś, chyba gdzieś byliśmy, zazwyczaj ja robie jakąś kolacje, czy chociaż wychodzimy na spacer, ale jak wiecie w tym roku zaspałam, zapomniałam a tu pech męzol pamiętał i kwiatuszki piękne dał, zrobiłam expresową kolacyje i było git. Ale bardzo mi się maży wyjść z domu tylko we dwoje, właśnie na taką kolacje, było by super:tak::tak::tak:

do naszej rocznicy ślubu jeszcze trochę czasu, do rocznicy bycia razem niecały miesiąc. pewnie skończy się na tym, że K. jak zwykle nie będzie miał pomysłu na prezent:sorry2: ale nie wykręci się o gdzieś będziemy musieli się wyrwać, nie daruję mu:no::-p

czesc kochane melduje sie ze zyje ....napisze cos pozniej :-)
no chyba jeszcze nie koniec urlopu

a ja dzisiaj byłam na pogrzebie mojej koleżanki która zgineła w wypadku zostawiła 2 córki jedna (8lat) jechała z nią i z jej mężem i leży w szpitalu po operacji i nawet nie wie że nie ma już mamy ale się uryczałam szok

reklama
a ja dzisiaj byłam na pogrzebie mojej koleżanki która zgineła w wypadku zostawiła 2 córki jedna (8lat) jechała z nią i z jej mężem i leży w szpitalu po operacji i nawet nie wie że nie ma już mamy ale się uryczałam szok
strasznie przykre :-(

Do góry