reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
nimfii nie panikuj, dadzą sobie bez ciebie doskonale radę, a i ty wyjdziesz między ludzi to się lepiej poczujesz :tak:
A przypomniało mi się teraz jak w marcu jechałam z Zuzią samochodem. Miałam bardzo dużo spraw do załatwienia, więc strasznie się spieszyłam. Mała zasnęła bujana przez auto, a ja tak z przyzwyczajenia, wjechałam na parking jednego z urzędów, wysiadłam, trzask drzwiami i biegiem w stronę budynku... dopiero gdy stanęłam w kolejce do okienka zorientowałam się, że czegoś mi brakuje - fotelika z dzieckiem ! :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Poczułam się wtedy strasznie - teraz non stop myślę o Zuzce i właśnie wychodząc bez niej czuję się nieswojo :rofl2::rofl2:

nimfii nie panikuj, dadzą sobie bez ciebie doskonale radę, a i ty wyjdziesz między ludzi to się lepiej poczujesz :tak:
A przypomniało mi się teraz jak w marcu jechałam z Zuzią samochodem. Miałam bardzo dużo spraw do załatwienia, więc strasznie się spieszyłam. Mała zasnęła bujana przez auto, a ja tak z przyzwyczajenia, wjechałam na parking jednego z urzędów, wysiadłam, trzask drzwiami i biegiem w stronę budynku... dopiero gdy stanęłam w kolejce do okienka zorientowałam się, że czegoś mi brakuje - fotelika z dzieckiem ! :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Poczułam się wtedy strasznie - teraz non stop myślę o Zuzce i właśnie wychodząc bez niej czuję się nieswojo :rofl2::rofl2:

no niezle :-p:-p:-p

habciu, nimfi udanej zabawy

dziewczyny, wcale Wam się nie dziwie, ciągle mam wrażenie ze o jednym z dzieci zapomne, ze jedno gdzieś mi się zawieruszy:-p:-p:-p, naprawde to brzmi śmiesznie, ale mam takie koszmary ż etrace jedno z dzieci, albo je gdzieś zostawiam, to sa naprawde koszmary.:-:)-:)-:)-(

pbg no coś ty dobre to było :-D:-D:-D ale wierzę że na pewno poczułaś się okropnie:-(
mikimauro też miałam tak swego czasu jak chłopcy byli mali i ja miałam ich tylko dwuch a ty przy całej gromadce to nie dziwię się

no właśnie teraz przypomniało mi się jak babcia opowiadała mi jak za czasów wojny była wysiedlana na ziemie zamojskie to już wtedy miała 6 dzieci to żeby jej się nie pogubiły w tym zamęcie to powiązała je za rączki rajstopami i sobie przywiązała do pasa a najmłodsze 2 m-c czyli moją mamę przywiązała chustą do siebie:-:)-:)-(

Cześć Lasiątka :-) Nie było mnie troszkę. Byłam na wakacjach w Polsce aż 3 tygodnie, wcześniej pochłonęły mnie przygotowania. Postaram się, teraz to juz naprawdę, częściej do Was zaglądać. Ciekawa jestem co u Was słychać. :happy:

Dziękuję za pamięć :happy:

reklama
Do góry