reklama
mikimauro
Fanka BB :)
witaj nathalie- jak urlopik, opowiadaj
:-):-):-)

Nathalie
Fan(ka)
A nie ma co opowiadać w sumie. Dziewczynki grzeczne, zdrowe, my praktycznie wcale nie wypoczelismy, bo tak bylismy zaganiani, a to spotkania ze znajomymi, rodziną, a to lekarze. Chrzciny udane, potem pokażę Wam zdjęcia.
Habcia a to Twój wieczór panieński?
Habcia a to Twój wieczór panieński?

ana545
Mama Gabrysia
To super Habcia teraz rownie udanego slubu :-)
No i ja po wieczorrze panienskim (nie moim
tylko kolezanki) ;-) fotek niestety nie mam ale moze kiedys jakies dostane od kolezanek
tak czy inaczej zabawa bylaaaaa...
do dzis jestem nieprzytomna bo wrocilam o 3 do domu a juz od 5 musialam byc na nogach wiec dopiero dzisiejszej nocy mialam okazje troszke odespac 

Najwazniejsze ze przyszla panna mloda dobrze sie bawila... Poszalala z jakimis chlopakami co akurat mieli wieczor kawalerski wtedy
nawet namowila jednego zeby nam zrobil striptiz
no i byla zachwycona z prezentu (dostala skórzana bielizne i gadżety erotyczne) w sam raz na noc poslubna
Choc znajac ich to wykorzystaja je juz wczesniej 

No a jak chodzi o nas... to panowie dali sobie rade
Mąz zrobil wszytsko tak jak mu zalecilam przed wyjsciem, wiec maly byl najedzony, wykapany, przebrany
synek spal cala noc bez pobudki wtedy!!!
Bylam w szoku bo przy mnie budzi sie po kilka razy w nocy 
Jedne co mnie martwi to ze maly ma teraz problemy z brzuszkiem
boli go brzuszek a wczoraj zrobil kupke po kazdym jedzeniu, takie rzadkie sa... To mu sie nie zdarza za czesto... No i wtedy co byla burza to mąż byl z Mackiem na polu i boje sie żeby malego nie zawialo, bo z tego co mąż mowil to synek w samym body byl
No ale zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie

tak czy inaczej zabawa bylaaaaa...

Najwazniejsze ze przyszla panna mloda dobrze sie bawila... Poszalala z jakimis chlopakami co akurat mieli wieczor kawalerski wtedy

No a jak chodzi o nas... to panowie dali sobie rade

Jedne co mnie martwi to ze maly ma teraz problemy z brzuszkiem

aj nimfi no to fajnie że się trochę zrelaksowałaś
a tak na marginesie to powiem ci że ci nasi mężczyźni to sobie lepiej radzą z maluszkami niż nam by się wydawało tylko nie chcą nam tego pokazać co byśmy na nich nie zrzuciły obowiązków wychowywania
naszych pociech
oj a co Maciusiowi mogło zaszkodzić?:-
-(
a tak na marginesie to powiem ci że ci nasi mężczyźni to sobie lepiej radzą z maluszkami niż nam by się wydawało tylko nie chcą nam tego pokazać co byśmy na nich nie zrzuciły obowiązków wychowywania

oj a co Maciusiowi mogło zaszkodzić?:-

umie sobie poradzic tylko woli się polenic, no bo dziecko coraz ciezsze to sie nosic nie chce, jak zaplacze to od razu :" na pewno jest glodny", no jest tak jest

Co zaszkodzilo?
Stawiam na kalafiora?

Nooo chyba ze zjadl cos nieznajomego pod moja nieobecnosc, albo pil jakas zla wode

reklama
Nathalie
Fan(ka)
Ups, sorki, Agusiu,
Odczytałam tego smska bardzo późno, bo w Pl komórkę angielską miałam głęboko schowaną, a potem w ferworze pakowania i powortu zupełnie zapomniałam odpisać. Wybacz!!