nimfi- to Twój wieczór, Maciuś jest bezpieczny z tatusiem,a ty baw sie dobrze, to jedyna taka noc w zyciu.Udanej imprezki:-):-);-);-)

Czekamy na foty .:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nimfi- to Twój wieczór, Maciuś jest bezpieczny z tatusiem,a ty baw sie dobrze, to jedyna taka noc w zyciu.Udanej imprezki:-):-);-);-)
nimfi ,habciu udanych imprezekhabciu i tobie też.
Czekamy na foty .:-)
Tak tak dziewczyny bawcie sie dobrze:-)i wyszalejcie sie za tych co nie moganimfi ,habciu udanych imprezek![]()
nimfii nie panikuj, dadzą sobie bez ciebie doskonale radę, a i ty wyjdziesz między ludzi to się lepiej poczujesz![]()
A przypomniało mi się teraz jak w marcu jechałam z Zuzią samochodem. Miałam bardzo dużo spraw do załatwienia, więc strasznie się spieszyłam. Mała zasnęła bujana przez auto, a ja tak z przyzwyczajenia, wjechałam na parking jednego z urzędów, wysiadłam, trzask drzwiami i biegiem w stronę budynku... dopiero gdy stanęłam w kolejce do okienka zorientowałam się, że czegoś mi brakuje - fotelika z dzieckiem !Poczułam się wtedy strasznie - teraz non stop myślę o Zuzce i właśnie wychodząc bez niej czuję się nieswojo
![]()