reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

larkaa no gratulacje :tak: mi też się podobają te ciuszki, ale ceny...
aga no cóż, już nie raz chyba poruszałyśmy tu wątek starych pierdzieli (zapamiętałam ten twój zwrot :-D) co nie raz jak serwetkę krzywo położysz to umieją się śmiertelnie wręcz obrazić i uznać za brak szacunku ;-)

Tak może nie wypada pytać, ale ile dałyście "co łaska" za chrzciny, bo mnie zbiła ta cena z nóg...200zł :szok:
No ja wlasnie dalam 200zl. Tymbardziej ,ze ksiadz chcial od nas zaswiadczenie , ze Kajka moze byc ochrzczona w Polsce i takie tam pierdoly ..jak dostal koperte to na nastepnym spotkaniu juz nie pytali :-)

reklama
My dalismy ksiedzu 20 funtow i tez byl zadowolony:-p

Jesli chodzi o dostep nowych dziewczyn do watku zamknietego to jest mi troszke przykro,ze jeszcze nie wzbudzilam waszego zaufania,ale moze kiedys...:unsure:

u nas ksiądz nic nie chciał, za to siostra za spisanie aktu poprosiła 100zł:tak: a jak byłam w sierpniu chrzestną to tam ksiądz mówił, że co łaska i przeważnie każdy daje 200zł "na kościół", byliśmy w katechetce i przy wszystkich się spisywało te akty i jak ktoś dawał mniej to ksiądz zdziwiony "rozumiem, że nie stać na więcej??"

U nas chrzciny dopiero przed nami, nie mozemy chrzesnych dograć.....moja bratanica musi miec wolne.....a mieszka w Niemcach. Chce zrobic w październiku.....no zobaczymy jak tam ksiądz zażąda ;-);-)
Laarka kurs u nas to 10 zajęć po 30 min. koszt z pampersami 300 zł. Niby nie tanio ale u nas nie dostaniesz sie na basen z ozonowaną wodą bo caly tydzien zajęcia sie odbywają a weekendy od 18 dopiero wolne....a na szkółke tez ciężko z miejscami ja to farta miałam- jak zawsze!:-D:-D
A od czego zależy wjazd na zamknięty??od ilości postow czy jak?

reklama
Do góry