reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
My za miesiac mamy pierwsza rocnzice ślubu ale nawet nie wiem czy bedziemy to świetowac :-( Mąż sie ostatnio taki "leniwy" zrobil ze jak ja nie zaplanuje czegos romantycznego to on w zyciu o tym nie pomysli :zawstydzona/y:

Dziewczynki wszystkiego Naj.. z okazji waszych rocznic ;-)

My za miesiac mamy pierwsza rocnzice ślubu ale nawet nie wiem czy bedziemy to świetowac :-( Mąż sie ostatnio taki "leniwy" zrobil ze jak ja nie zaplanuje czegos romantycznego to on w zyciu o tym nie pomysli :zawstydzona/y:

nimfii doskonale cię rozumiem mój to samo taki leń się zrobił straszny

Hubert mi dzisiaj spał w dzień dwie godziny :szok:
ostatnio tak było jak miał miesiąc
aż się boję co będzie w nocy:szok:

maltanka nie boj sie nocy ;-) moj w ostatnich dniach tez spi po 1,5-2 godzinki w dzien (2-3 razy) a w nocy budzi sie tylko 3 razy na herbatke a tak to wstaje po 7 ;-) Moze i u was nie bedzie zle

reklama
Do góry