reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Z tego co pamiętam to z lutego albo marca.
magdaim83 - nasza forumowa koleżanka pbg dała Ci namiary na ludzi chętnych do pomocy. Mam nadzieję, że wykorzystałaś to :)
Śliczna ta twoja kruszynka. Mam nadzieję, że rehabilitacja przyniesie szybko efekt.

megi, ty urwisie:-)
miki, już cię kocham. Ja to jestem mega kociara. A propo, to jeden z moich kotów to też Filemon:-)
Uwielbiam je i zaraziłam tym swojego męża, choć po trzecim kocie powiedział KONIEC:crazy: no i na razie nasza kocia rodzinka liczy trzy sztuki. Karol jak pisałam wcześniej je uwielbia. Nie będę się rozpisywać bo jak zacznę ten temat to końca nie widać, ale koty nie atakują, nie gryzą, drapią itd. (przynajmniej moje). Jak już Karol bardzo im dokuczy to sobie odchodzą.

Ogólnie kocham zwierzęta i jestem wrażliwa na ich krzywdę i to chcę przekazać mojemu synowi. (To chyba z pokolenia na pokolenie, bo u nas w domu, przewinęło się tego, że ho ho. Ciągle coś trafiało z ulicy, piwnicy, schroniska).

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ahhh,,, no to ja Cie tez kocham, a co mi tam .... hahaha...:-D:-D:-D

U mnie to jest tak , że jak juz przyprowadze jakieś futerko , to mężol drze się ile gardło wytrzyma, ale juz po godzince kociak siedzi u niego na kolanach, albo śpi na jego nogach.
Teraz chciałam kupić z chodowli kota brytyjskiego, bo kocham tą rase, mnustwo materiałów przeczytałam na temat tych kociąt i jestem gotowa na takiego futrzaka, ale chce żeby moje dzieci były starsze. Zeby ten kotek nie sfiksował z taką rodziną Adamsów:-p.Co nie znaczy że jakiś kiciak np. ze schroniska nie będzie wcześniej.;-);-);-)
No i chwila prawdy- Nie nawidze psów!!!- Antar wybacz mi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ardzesh- no to kapa:(:( dobrze ze Ludek cały:)

Jeszcze nie napisałam gratulacji dla nowej Moder- no gratki, Aga :)

Meg- będzie brakować Twoich opiekuńczych ramion :) NOwą Forumowiczkę witam serdecznie.

u mnie się ciut dzieje, ale staram się zawalczyć o materiały do mgr, więc mało mnie tu i więcej nie będzie.:(:(

Buziaki!!

Skasowali nam autko :-:)wściekła/y:
ojej współczuję

u mnie się ciut dzieje, ale staram się zawalczyć o materiały do mgr, więc mało mnie tu i więcej nie będzie.:(:(

Buziaki!!
Martussa to powodzenia w pisaniu. pisz szybko i szybko do nas wracaj.

No i chwila prawdy- Nie nawidze psów!!!- :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Miki to my też się dopasowałyśmy :-). Ty psów, a ja kotów.:tak:
e każdy ma swoje ulubione. co by to było jak by wszyscy mieli to samo i lubili te same zwierzaki. strasznie nudno.....:-p

Aga gratuluje awansu:-)
Megusku nie wiem dokladnie dlaczego musisz zrezygnowac z moderowania pewnie masz wazne sprawy ale mam nadzieje ze bedziesz jak do tej pory zagladac :tak:

Megi :-D:-D:-D
Ardzesh i co z furka:eek:?

Aga ..jak tam dajesz rade ;-)...
Jolek ...jezdzi sie rewelacyjnie!!! ...wlasnie dzisiaj cwiczylam parkowanie tylem , przodem i rownolegle do kraweznika:-p
A w nocy pocwicze zmiane biegow na drazku :-p:-p:-p;-)

reklama
Do góry