reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

lajfik-Musze Ci powiedzieć,ze nawet lepiej mi się jeżdzi po lewej stronie. Coś w tym jest.Chociaż słyszałam kiedyś plotki że w Irlandi mają zmienić kierunek jazdy, na prawostronny, ale to tylko plotki.hahaha... :blink::-);-)
A u mnie nawet pogoda ładna, troche wieje, alenie pada i jest ciepło.:-)

reklama
a tak wracając do "drązka" to dziewczyny świnuchy jesteście :szok::tak::-) (fajne te wasze forum)
a pewnie, że fajne
e tam od razu świntuchy, my się tu dobrze bawimy:-D

czy wszystkie dzieciaczki już raczkują? bo moja martyna nadal pełza niestety:-(
mój Hubert zaczął teraz raczkować trochę, ale woli wstawać podtrzymując się i tak sobie powolutku zaczyna chodzić

1, Nasze forum jest fajowe,to się wie :tak::tak::tak:same fajowe mamuśki tu są, no i kilka zboczków też mamy ;-):-p:cool2::-D:-D:-D
:-D:-D:-D a gdzie tam zboczuchy

ale mieliśmy dzisiaj dzień, mały tak mi marudził.spał w dzień tylko 1h.
a do tego prawie wcale nie chciał jeść. nie jadł obiadu, wypił butlę mleka o 17.00 i nawet kaszki na noc nie chciał. wychodzi nam druga jedynka dolna i to chyba przez to. usnął mi o 20.00 i jak na razie śpi. jestem wykończona po dzisiejszym dniu.

reklama
Do góry