reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Coś optymistycznego na koniec dnia, miały być placki z jabłkiem, wyszła szarlotka:-p;-):-):-)ahhh... ta mama czarodziejka :-D:-D:-D
2tuo6.jpg

Cześć laseczki:-):-):-). Czytam Was, ale jakoś nie mam o czym pisać. Tydzień poza forum wybił mnie z rytmu i ciężko mi jakoś wpaść. Coś tam czasem skrobnę.

Dla koleżanek Kasiek wszystkiego naj....

wiecie co tak sobie siedzę i cieszę się ,że mamy tu siebie ,można się wyżalić ,pocieszyć i zawsze liczyć na pomoc , bo kto jak kto ale mama zawsze zrozumie drugą mamę i w miarę możliwości zawsze doradzi . Ale mnie wzięło na sentymenty och;-);-)

acha jak kogoś nie ma dłużej to jakoś mi tęskno
jezyk
lajfik
elwisku
justa
golimek
itd itp

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-):rofl2::rofl2::rofl2:

cześć mamusie,

a i mnie będzie teraz mało na forum, bo ledwo godzę pracę z prowadzeniem domu.
Karol zaczyna wstawać i przesuwać się przy czym tylko się da. Efekt widać od razu. Mamy siniaka na policzku, tak mi walnął o stolik. Ułamek sekundy...
Ciężko mi już cokolwiek zrobić w domu jak jestem sama, młody w kojcu nie chce być i wyje i finał taki, że w domu pierdzielnik, w lodówce hula wiatr. Pełzanie to już wielka nuda i jedyne co teraz robi to wstaje, więc tak łażę za nim i nic nie zrobię.

W pracy ledwo się wyrabiam. Im więcej zachorowań tym więcej klientów rozliczam i tak w kółko. Grypa nie tylko świńska panuje na całego, a podobno to jeszcze nie szczyt zachorowań.
Uważajcie na siebie mamuśki, tęskno mi za wami, ale padam na pyszczek i nie dam rady was czytać regularnie.
Kasieńki ściskam mocno i przesyłam spóźnione życzonka, aby spełniły się wszelkie marzenia naszych lutówek.
Maltanka, pokazujesz takie pyszności, właśnie jak postanowiłam nie jeść słodyczy. Ostatnio żyłam tylko glukozą:-)

reklama
Miki łał szarlotka pycha, nawet M się połakomił - to jego ulubione:-)

ja jeszcze raz dziękuję dziewczynki za życzonka:tak:

zapmarta to Ty pracujesz w Służbie Zdrowia, że teraz masz więcej klientów?
to skuś się chociaż na drina;-)

Do góry