reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

elunia czytałam ten artykuł.
mi też ta metoda się nie podoba. nie wiem czy pamiętacie jak pisałam, że uczę Huberta zasypiania samemu w łóżeczku. u nas było tak, że położyłam go w łóżeczku, a on poleżał, potrzymałam go za rękę, pogłaskałam po główce i zasnął sobie, bez krzyku, czy płaczu. jak by zaczął mi płakać pewnie wzięłabym na ręce i tyle by było z mojej nauki. nie umiałabym zostawić płaczącego dziecka:no:

Agniesia współczuję sąsiadów. ja mam nad sobą nowych jakichś, ostatnio o 24.00 włączyli mi muzykę, a też w pionie się niosło, ale jak się to będzie powtarzać to nie popuszczę. czasami mam wrażenie, że te bloki są z papieru.

Ana to ciężki dzień dzisiaj miałaś. Jutro będzie lepiej.;-)

Martussa a Ty kochana się nie przejmuj. Ja też chciałam odstawić małego od piersi, raczej ograniczyć mu. do 7 miesiąca nic innego mi nie ruszył, jak dawałam mu próbować odwracał się, pluł. tylko cyc był, w dzień w nocy, na śniadanie, obiad kolację itd. Poddałam się. później nawet nie próbowałam. skończył 6 miesięcy i zaczął mi ładnie jeść. później już nawet cyca nie chciał nawet rano i wieczorem. po prostu przyszedł jego czas i sam sobie odstawił.

a się rozpisałam.
coś miałam jeszcze skrobnąć i zapomniałam:sorry:
Hubert już śpi, a u nas dzisiaj przymrozek. wyszłam z psem na spacer, aby wystawił nosa, zrobił to co miał zrobić i dyla do domu.
idę się jeszcze wykąpać i też zmykam spać

miłego weeckendu życzę :tak:mamuśki

reklama
Witam was mamuśki. Długo mnie nie było na forum i trudno jest mi wszystko przestudiować. Mały daje mi ostatnio mocno popalić, jak siedze przy komputerze to przylatuje i wali w klawiature czy w myszke wiec szybko uciekam. Oczywiście wszedzie chce byc i zobaczyc wiec latam po całym mieszkanku.
Czasu brak - świąteczne pożądki:) W tym Dareczek jest najlepszy.

Habcia a wlasnie ostatnio zastanawialam sie jak to jest z praca w Krakowie , zamierzamy tam pojechac jak Gab pojdzie do przedszkola no i czeka mnie szukanie pracy :tak:
:sorry:

ja tez z Krk ;-) no i musze przyznac ze z praca tutaj nie ma zadnej rewelacji ;-) Gdy szukalam pracy studiujac zlozylam swoje CV w wielu miejscach, a skonczylam pracujac w KFC przez cztery lata :tak: Po wychopwawczym bede szukala czegos w zawodzie administracji... Szanse sa wiesze jak sie ma magistra albo co najmniej licencjat :tak: Wtedy jest lepsza praca i wieksza płaca :tak:

Agniesia wspolczuje sasiadki,zastanawia mnie tylko dlaczego taka osoba "z wyzszych sfer"z "plebsem" mieszka,jak sie jej nie podoba to niech sobie wille wybuduje i tam bedzie miala spokoj Nie przejmuj sie babsztylem,pogada,poobmawia az sobie znajdzie kogos innego do czepiania sie

A jesli chodzi o nauke zasypiania to nie stosuje zadnych metod,bo maly przewaznie zasypia przy butli Z nockami jest bardzo roznie,bo raz przesypia cala noc(z jednym karmieniem o 11)a innym razem przebudza sie kilka,a newet kilkanascie razy Mysle,ze malemu dokuczaja zabki i stad te pobudki

mary dzięki

habcia a jaki masz zawód jeśli można spytać, co studiujesz?
Ja jestem po zarządzaniu i Inżynierii produkcji w Metalach nieżelaznych. I chciałabym pracować w jakości.

ja tez z Krk ;-) no i musze przyznac ze z praca tutaj nie ma zadnej rewelacji ;-) Gdy szukalam pracy studiujac zlozylam swoje CV w wielu miejscach, a skonczylam pracujac w KFC przez cztery lata :tak: Po wychopwawczym bede szukala czegos w zawodzie administracji... Szanse sa wiesze jak sie ma magistra albo co najmniej licencjat :tak: Wtedy jest lepsza praca i wieksza płaca :tak:

No nie ma rewelacji to fakt. Jest ciężko, nawet baaardzo.

A tak z innej beczki :D Muszę się pochwalić :D Kupiliśmy dziś nasze wymarzone autko!!! :D Ale się ciesze! Nareszcie porządne, a nie ten grat. :D

Habciu wykształcenie bardzo ścisłe, nawet nazwa ciężka jak na moją humanistyczną głowę ;-) Życzę Ci powodzenia w poszukiwaniu pracy, abyś znalazła o jakiej marzysz. No i gratuluję zakupu autka :tak:
Mysia a przed kim ta moja sąsiadka miałaby się wychwalać i pokazywać gdyby mieszkała w willi? Teraz to przynajmniej może rzucić, że teraz to mąż kupił jej matiza, by sobie przypomniała jak się jeździ, bo na wakacje to jej kupi TTkę :-D

witajcie mamuśki!
Nie było mnie z tydzień. Mój Starszak był chory no i zamiast leżeć to okupował kompa ,trudno było się dostać. Jutro idzie do szkoły to będę na bieżąco . W Mikołajki M przyniósł paczki z pracy na choinkę .Masa słodyczy ,mały cieszył się z opakowania i z papierków ,a starszaki z zawartości.A tak poza tym to u nas spoko. Czas leci nic się nowego nie wydarzyło .Pozdrawiam i cały czas pamiętam o was ,aż mi się śnicie :-D;-)

Ja jestem po zarządzaniu i Inżynierii produkcji w Metalach nieżelaznych. I chciałabym pracować w jakości.

A tak z innej beczki :D Muszę się pochwalić :D Kupiliśmy dziś nasze wymarzone autko!!! :D Ale się ciesze! Nareszcie porządne, a nie ten grat. :D

habcia wykształcenie masz bardzo ścisłe. nie na moją głowę chyba.

no to pochwal się jeszcze co kupiliście

witajcie mamuśki!
Nie było mnie z tydzień. Mój Starszak był chory no i zamiast leżeć to okupował kompa ,trudno było się dostać. Jutro idzie do szkoły to będę na bieżąco . W Mikołajki M przyniósł paczki z pracy na choinkę .Masa słodyczy ,mały cieszył się z opakowania i z papierków ,a starszaki z zawartości.A tak poza tym to u nas spoko. Czas leci nic się nowego nie wydarzyło .Pozdrawiam i cały czas pamiętam o was ,aż mi się śnicie :-D;-)

jolek zdrówka życzę .

witajcie niedzielnie.
u nas zimno -4 stopnie (nareszcie zima:-)). tylko śniegu brakuje.

Hubert śpi, a ja lecę coś na obiad robić. chyba lazania dzisiaj będzie.:tak:

reklama
Do góry