reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

...Aaa.. Tęskniłyście ;-), jednak mnie kochacie;-);-);-):-D
No ja już w domku od czwartku.
Nie nadrobie, ale bede " znowu" często i gęsto pisać;-):-p:-)
do miłego klikania mamuśki:-)

Martussa i habcia- kciukasy zaciśnięte cały czas:tak::tak::tak::tak:

reklama
Habciu kciuki zacisniete!! to do 11 sie wyrobicie :)
Martu ze Ciebie bede trzymac pozniej :tak::tak:
Miki alez Ty to napisalas! ja chce znowu byc w ciazy :tak::tak::tak:

dzisiaj zadzwoniła żona chrzestnego Nikiego , że bardzo im przykro ale na roczek nie będą mogli przyjechać . Oni mieszkają koło Raciborza i po pierwsze bardzo zasypane drogi ,a po drugie znalazła sobie pracę no i nie dostanie urlopu .Dla nas to i nawet lepiej ,bo zaproszę tylko najbliższą rodzinkę na kawkę i na torcika i jakieś ciacho jeszcze zrobię i roczek odpękamy tanim kosztem;-):-p:happy2:

Jolek- ty cholero;):-D odpękamy :-p
wpadłam na moment, by Habciową obronę wiedzieć, kiedy trzymac:-)
wklepałam ankiety w excela, mam- uwaga 134 sztuki- sztuki kobiet- zdatne do analizy:-D:-D ankiet dostałam ponad 200, ale ze 30 nie zostało dokończonych, odrzuciłam też takie, gdzie nie było odpowiedzi na wszystkie pytania typ: wiek dzieci czy planują, kiedy planują etc i mam i tak potężną grupę osób- wielkie ukłony w Waszą stronę!!:tak::tak::tak::tak:kolega pomoże mi ze statystyką, dopieszczam teorię, wysnuwam wnioski i wysyłam do akceptacji.

u nas roczki w parafii sa 21 lutego, więc przyspieszymy ciut imprezkę;-) choć gdyby tak wziąć pod uwagę termin porodu- to tak prawie w sam raz:)

dobra, muszę jeszcze sprawozdania dla Sądu napisać i jutro zawieźć... cholerka, brakuje mi Was :)

Bajuuu...

yawla- no to czekam na nowy suwaczek oznajmiający o fasolce:-):tak:;-);-):-D

A tak a propo...
Przez ten cały rok zadna z Was nie zafasolkowała się. No moje drogie mamuśki a może tak z nowym rokiem- nowy bobo ...:-p;-):-):-):-)

tak sie wlasnie zastanawialam ostatnio.... że moze ktras z tych mam lutowych co nagle zniknela z forum zaciążyła :dry::sorry2::cool2:
Znikniecie coponiektorych jest mocno podejrzane :-D

tak sie wlasnie zastanawialam ostatnio.... że moze ktras z tych mam lutowych co nagle zniknela z forum zaciążyła :dry::sorry2::cool2:
Znikniecie co poniektórych jest mocno podejrzane :-D

:-D:-D:-D

ja też zniknę :-D ale dlatego że mój mąż ma urlop do 19 lutego:szok:
teraz ma ojcowski potem zaległy za 2009 nie wiem jak wytrzymam z nim tak długi w domu:szok::-p:-)
kurcze jakoś wole jak chodzi do pracy:cool2:

reklama
A moj mąż nie bierze ojcowskiego bo mu szef teraz nie da :-:)-:)-(Maja najtrudniejszy okres w pracy w lutym a szkoda bo by mi sie przydal bo mamy co weekend jakis gosci w zwiazku z przyjeciem urodzinowym Macka :shocked2::sorry2:

Do góry