reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

nimfi gratuluje
Agniesia trzymam mocno kciuki za szybka cesarke i powrot do formy...

u nas cycuś króluje... Maja ma troszke problemy z brzuszkiem wiec nocki nie najlepsze a i całe dnie przy cycu wisi, ale trzeba przetrwać... choc ja zmęczona na maxa sie czuje... a 16 marca wylatuje moja mama i zostaniemy same bo mąz na nocki pracuje i w dzien odsypia... uuuuuu juz sie boje jak to będzie...

reklama
dziewczyny Agniesia juz po cesarce i Lili jest z nią, cesarka była o 21, mała zdrowiutka 3525g, 55cm:) jest śliczna, rodzice szczęśliwi, mama obolała ale zdowolona z córci, jak wróci to więcej wam napisze. Lili jest śliczna kruszynka:)

Ciesze sie na wiadomośc od Agniesi :-) Od samego poczatku mocno trzymalam za nia kciuki :-D

Dzieki za gratulacje.
Mnie pozostaje jeszcze wytrwac w nadziej ze spelni sie sen o córci do pracy dla Maćka ;-)
Jedno co mnie bardzo cieszy to to ze Maciek wrecz uwielbia male niemowlaki. Ma koleżanke co ma 2 miesiace i jest nia zachwycony. Powiedzial mi że chcialby mieć takiego maluszka w domu. I teraz jestem dobrej mysli ze wszytsko pojdzie sprawnie i w listopadzie pojawi sie rodzenstwo :tak:

A teraz pytanko z innej beczki...
Czy wszystkie dzieciaki sa juz po bilansie dwulatka?
My jeszcze nie bylismy, bo poradnia zdrowia byla zamknieta w styczniu i lutym przez remont. Dwa dni przed jego urodzinami bylismy u innego lekarza, ale nie wykonal bilansu. Teraz jeszcze Maciek chorowal, i wszystko sie zbieglo w czasie :-(
Jest jakis okres czasu do jakiego ma byc wykonany ten bilans?
Teraz jeszczew dzwoni do przychodni i jest ciagle telefon zajety :wściekła/y:

Brawo dla Agniesi!:-) Elu, serdecznie pogratuluj obojgu rodzicom!:-)

Nimfii, gratuluje dwoch kreseczek! Super wiadomosc! Ale nie licz kochana na coreczke, jako Lutowka jestes skazana na drugiego synka;-):-D:-p

Maranko, dasz rade, najgorsze pierwsze dwa miesiace, jeszcze troszke.<przytul>

Martuss, strasznie mi przykro z powodu pracy, ale pewnie czeka na Ciebie lepsza i musialo sie tak stac.:* I szkoda mi Twojego pieska, meczy sie bidulka, a tez wydaje mi sie, ze weterynarz chcial Cie naciagnac...:wściekła/y:

A mi dzis wesolo, bo pojechalam z Adaskiem do CH, kupic nawilzacz powietrza i przyokazji wyhaczylam dla mamusi na 50-tke super torebke.:-) Ale pomyslu na prezent dla taty nie mam, moze pomozecie? Chodzi mi o cos takiego bardziej osobistego.:confused:

Ostatnia edycja:
nimfi moje gratulacje- oby szczęśliwie przez najbliższe 9 miesiecy :tak::tak::tak:
emkamek- imie Filip jest superaśne
Agniesia- kochana ogrom
niaste gratulacje, wracaj do sił i całuski dla Lili

Skontaktowałam się z mamaflavi, Julianek dzielnie walczy. Nowotwór się odezwał. Od dziś zaczyna chemioteriapię. Wszystkie zaciskamy mocno kciuki i modlimy się za Julianka.
Mamaflavi powiedziała, że się odezwie i opowie więcej.

reklama
skrajne dobre i złe informacje :sorry2:

mamoflavii - :sorry2:trzymajcie się dzielnie i nie traćcie nadziei! wszyscy trzymamy za Julianka kciuki! buziaki dla Was wszystkich! mam nadzieję, że Julek wreszcie zwycięży walkę z paskudztwem!

agniesia - wielka radość! bardzo mnie cieszy, że wszystko poszło zgodnie z planem :) cudownie, że Wam się udało "zbroić" rodzeństwo dla Werci :) Już się nie mogę doczekać fotek Lilii. gratulacje!!!

nimfii - gratuluję dwóch kreseczek :)))))

Do góry